23.3 C
București
miercuri, mai 29, 2024
23.3 C
București
miercuri, mai 29, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăGold FMAdrian Severin: Unica variantă responsabilă pentru alegerile europarlamentare este să votăm AUR!

Adrian Severin: Unica variantă responsabilă pentru alegerile europarlamentare este să votăm AUR!

-

DISTRIBUIE:

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, analistul Adrian Severin a pus în discuție alegerile europarlamentare, care se apropie cu pași repezi, analizând potențialul listelor înaintate de AUR, de coaliția PSD-PNL, dar și de ADU, precizând, totodată, care sunt temele majore care ar trebui abordate în campanie și ulterior dezbătute în Parlamentul European.  

Adrian Severin a menționat din start că nicio formațiune politică nu este perfectă, dintre cele care se aliniază la startul alegerilor europarlamentare. Totodată, analistul a subliniat din nou cât de mare este ticăloșia comasării alegerilor, mai ales că sunt organizate laolaltă două rânduri de alegeri (locale și europarlamentare) care au cel mai mic grad de suprapunere a agendelor. Cei care au gândit această strategie se fac vinovați de crearea confuziei, cu bună știință, scopul lor final fiind tocmai câștigarea alegerilor prin astfel de trucuri viclene. În mod evident, nu trebuie votați artizanii acestei samavolnicii.

Așadar, în viziunea lui Adrian Severin, PSD și PNL nu trebuie sub nicio formă votate la alegerile europene. Cele două partide s-au aliat și au creat o combinație toxică, o struțo-cămilă ce nu face decât să îngroape democrația și statul. Mai mult decât atât, acestea sunt partidele (în special PNL-ul) care au susținut-o pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la nivelul Comisiei Europene. USR-ul, la rândul său, este perceput la nivelul societății românești ca un partid al trădătorilor, reprezentând un pericol vital pentru națiunea română tocmai pentru că reprezentanții săi sunt anti-români.

Singurul partid care poate fi votat dintre toate cele existente este AUR-ul, care se va duce la nivelul Parlamentului European în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni. De acolo, sub conducerea celor care formează acel grup, AUR-ul va putea să țină în șah formațiunile progresiste, împotriva naturii, împotriva democrației, împotriva normalității și a creștinismului.

România ar putea avea o dezbatere europarlamentară reală, pe teme de primă importanță în societatea românească și în Europa. Prioritatea numărul 1 a României și a Europei ar trebui să fie oprirea războiului. Astăzi, Uniunea Europeană s-a transformat dintr-o alianță a păcii într-un fervent promotor al războiului. În Europa prezentului se dorește pasarea dominației Germaniei, aceasta nefăcând altceva decât să răspândească și să implementeze interesele SUA în Europa. Alte teme importante ar fi transporturile și infrastructura europeană, dar și economia UE, care, deocamdată, se axează majoritar pe asigurarea exporturilor germane în celelalte state, care se dezindustrializează.

Cert este că votul fiecărui cetățean este important, pentru că prin abținerea din a exercita acest drept fundamental, un român nu face decât să-i delege altcuiva dreptul de a vota, practic, în numele său. În consecință, au de câștigat exact partidele cele mai toxice.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.

1 COMENTARIU

 1. „Adrian Severin a menționat din start că nicio formațiune politică nu este perfectă…”
  La orice idee, oricât de nobilă ar fi ea, aderă, în principal, două feluri de indivizi:
  – cei care cred sincer în ideea cu pricina și se implică în aplicarea ei;
  și
  – cei care întrevăd o cale de a profita.
  În funcție de partea în care se înclină balanța, ideea poate avea sau nu sorți de izbândă.
  DEX-ul spune că un partid e un „Grup de indivizi asociați în vederea apărării unor opinii sau interese comune.”
  Dar asta e valabil doar în teorie, căci, după cum am arătat deja, sunt cel puțin 2 categorii de indivizi, care nu au cum să se pună de acord asupra nici unei propuneri de funcționare a partidului sau a țării, în caz de ajunge la putere.
  De altfel, cuvântul „partid” vine de la „parte”, iar dacă și acea „parte” e divizată în „părticele”…
  Partidele au fost concepute pentru a DEZBINA populația… PUNCT!!!
  Însă au existat și așa-zise partide… unice. Râsul lumii!
  Cum ar putea ca o parte să fie… unică?
  Cu toate astea, deși sunt împotriva dictaturii – de orice fel, am ajuns la concluzia că fără dictatură nu se poate realiza nimic! Evident, contează înclinațiile dictatorului… Dacă e unul pus doar pe a distruge, cum e individul ce ocupă actualmente tronul de la Cotroceni, e vai și amar de poporul pe care-l birjărește. Însă, în cea mai mare a vieții mele, am trăit într-o dictatură care a ridicat țara la un nivel care a stârnit nemulțumirea mai marilor lumii, care au avut și au interese contrare.
  Nu a fost puțin lucru ca regimul lui Ceaușescu să ridice țara din feudalism la nivelul din 1989!
  Practic, în agricultură marea majoritate a terenurilor au fost irigate, mecanizarea a fost destul de dezvoltată, iar în sectorul animal lucrurile nu stăteau mai rău.
  Cât despre industrie, moștenirea a fost foarte slabă față de nivelul la care a ajuns în ’89. Și asta, cu toate sabotajele întreprinse mai ales de după ’80!
  Despre ce sabotaje e vorba?
  Vezi aici:
  https://www.facebook.com/wiltis.wiltis/posts/pfbid0i5RgR8N8Ru8n99ayF1aseJhf4EGRhVG4N2aTxmgRqf9C8BJ2yJQ77M68XHnAVAqrl

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Ionescu: Vom pune mare presiune în continuare asupra generalilor interlopi, bravo...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Iulian Ionescu (noul membru al Clubului de...

Petrișor Peiu: Consumul redus de energie din România demonstrează dezindustrializarea țării...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Raport despre economie”, de la Radio Gold FM, profesorul de economie Petrișor Peiu a vorbit despre domeniul energetic al României,...

Comaroni: Activitatea firmelor vizate pentru extorcare de către generalii-interlopi, era blocată...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a explicat la ce...

Gușă: Telenovela ”Ion Cristoiu – Coldea” devine palpitantă, generalul-interlop l-a sunat...

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM) Autor: Cozmin Gușă În urma susținerii de către Ion Cristoiu a ipotezei că dosarul de la...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img