Șoc pe scena politică! Am intrat în posesia unei plângeri penale formulată la Parchetul Militar, Parchetul General al României și DIICOT – structura centrală, de trei cetățeni canadieni pe numele lui Klaus Iohannis, Elenei Lasconi, Cristian Terheș, președintele P.N.C.R. și tuturor judecătorilor C.C.R., care au soluționat contestația formulată de candidatul Terheș Cristian, precum și tuturor membrilor cu drept de vot din ședința C.S.A.T. convocată de Iohannis, pentru data de 28 noiembrie și amânată pentru data de 2 decembrie, pentru săvârșirea infracțiunii de trădare. Se conturează suspiciunea constituirii unui grup infracțional organizat, în scopul împiedicării desfășurării în mod democratic al turului II al alegerilor prezidențiale, stabilit pentru data de 8 decembrie 2024. În plângerea formulată se invocă faptul că persoana posibil câștigătoare, respectiv Călin Georgescu, candidat independent, nu este dorită de mai multe grupări și organizații politice naționale și internaționale, contrar voinței si votului democrat exprimat în mod liber de către alegători la data de 24.11.2024. Plângerea a fost transmisă și spre știința Ambasadei Canadei, având în vedere că semnatarii acesteia sunt cetățeni canadieni.
George Mocanu, Cristian Stancovici și Ilie Hălmălaie, cu dublă cetățenie, română și canadiană, au formulat plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, Elenei Lasconi, președinte USR și candidat la funcția de Președinte al României, pentru turul II al alegerilor prezidențiale din decembrie 2024, Cristian Terheș, președintele P.N.C.R. și tuturor judecătorilor C.C.R., care au soluționat contestația formulată de candidatul Terheș Cristian, precum și tuturor membrilor cu drept de vot din ședința C.S.A.T. convocată de Președintele României Klaus Werner Iohannis pentru data de 28.11.2024, pentru săvârșirea infracțiunii de trădare prev. de art. 394 lit. c) C.P. prin constituirea unui grup infracțional organizat, infracțiune prev. de art. 367 N: C.P., în scopul împiedicării desfășurării în mod democratic al turului II al alegerilor prezidențiale stabilit pentru data de 08.12.2024.
În plângerea formulată se invocă faptul că persoana posibil câștigătoare, respectiv Călin Georgescu, candidat independent, nu este dorită de mai multe grupări și organizații politice naționale și internaționale, contrar voinței și votului democrat exprimat în mod liber de către alegători la data de 24.11.2024.
În plângerea penală se face referire la informațiile apărute în spațiul public, în mass media națională, care atrage atenția opiniei publice cu privire la intenția instituțiilor statului, în speță membrilor C.S.A.T. și a membrilor C.C.R., precum și a Elenei Valerica Lasconi, pe care aceste grupări infracționale o doresc în funcția de președinte al României, contrar dorinței populare exprimate prin vot liber consimțit, în urma prezentării acestora la vot.
Se conturează suspiciunea rezonabilă conform căruia grupul, acuzat de trădare, ar fi urmărit anularea rezultatului alegerilor prezidențiale din primul tur, în urma admiterii de către C.C.R. a contestației formulate de Terheș Cristian cu privire la o posibilă fraudare electorală, prin care s-a dispus renumărarea voturilor „în scopul schimbării ordinii rezultatelor și care implicit ar duce la posibilitatea reluării primului tur al alegerilor prezidențiale. Totodată, grupul infracțional organizat dorește în același timp să decidă interzicerea candidatului Călin Georgescu de a mai participa la alegerile prezidențiale pe motiv că declarațiile sale politice sunt neconstituționale și că ar fi susținut de anumite organizații străine și de platforma TikTok și că ar fi adeptul/simpatizantul politicii ruse”, se arată în plângerea penală.
„Toate astea, în condițiile în care, Călin Georgescu a fost secretar al Comisiei de la Roma, comisie ce nu are nici o legătură cu politica rusă și reprezentant al României la ONU în calitate de raportor special ONU, la consiliul pentru Drepturilor omului, în perioada 2011-2013, perioada în care Ministerul de Externe al României chiar se lăuda la vremea respectiva cu acest succes al României”, se mai arată în documentul ajuns în posesia Replica.
Se conturează suspiciunea rezonabilă de constituire unui grup infracțional organizat în scopul săvârșirii infracțiunii de trădare
„Toate aceste demersuri ilicite și extrem de periculoase pentru siguranța statului român sunt făcute împotriva interesului național și a voinței poporului și vizează strict interesul organizațiilor străine, deoarece grupul infracțional organizat aservește o putere străină și nu interesul statului român. În concluzie, considerăm că se conturează suspiciunea rezonabilă de constituire unui grup infracțional organizat în scopul săvârșirii infracțiunii de trădare care este infracțiune contra securității naționale a statului ca urmare a intrării membrilor grupului infracțional organizat în legătură cu o putere străină și cu o organizație asemănătoare, ori cu agenți străini în scopul suprimării rezultatului votului alegătorilor în mod democrat care îl dau ca și câștigător pe Călin Georgescu în funcția de viitor Președinte al României.”
Cei trei care au formulat plângerea penală mai spun că „scopul urmărit de membrii grupului infracțional organizat este unul ce pune în pericol siguranța națională și securitatea statului prin înlăturarea votului democrat, ținând cont că are ca rezultat un candidat independent și neafiliat politic la vreun partid sau vreo structură de acest gen și nu îmbrățișează ideile politice ale acestor organizații străine puse în aplicare pe teritoriul statului român, contrar intereselor țării și cetățenilor acestora.”
„Au îndemnat, imediat după rezultatul primului tur, la organizarea unor proteste violente în toată țara împotriva candidatului Călin Georgescu“
„Totodată, au îndemnat, imediat după rezultatul primului tur, la organizarea unor proteste violente în toată țara împotriva candidatului Călin Georgescu, proteste despre care mass-media națională a afirmat că ar avea la bază tineri ce fac parte, ori sunt susținuți de către ONG-uri soroșiste.
Ca probe, în susținerea prezentei plângeri înțelegem să ne folosim de emisiunile difuzate de Postul național Realitatea Plus, România Tv, Atena 3 CNN, Deciziile C.C.R., Deciziile C.S.A.T., Declarația publică a Președintelui României din data de 30.11.2024, precum și articolele de presă din care rezultă că activitatea profesională a candidatului Calin Georgescu nu are nici o legătură cu susținerea politicii rusești și mai mult decât atât, profesionalismul său a fost apreciat anterior de cei care acum îl consideră un pericol”, se mai arată în document.
Plângerea penală a fost adusă la cunoștința Ambasadei Canadiene, având în vedere că aceasta a fost formulată de cetățeni canadieni.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
bravo tuturor romanilor din a doua ROMANIE care s a format in exterior…..asta numai din cauza politicilor absolut criminale ale guvernelor timp de 35 de ani….madam Lasconi i a facut tradatori pe toti romanii din exterior…..ne aflam in fata celui mai mare EXOD al poporului ROMAN din toata exitenta LUI ,CULMEA, in timp de PACE …inca……….este sigur si clar ca exista un GRUP INFRACTIONAL condus de individ PENAL pe numele lui Klaus Iohanis care a ocupat ABUZIV functia de presedinte al ROMANIEI……sper din tot sufletul rezolvarea acestui act abominabil ….este a doua oara cand se intampla asa ceva,primul fiind cel al Basescului care a ramas la COTROCENI in ciuda celor 8 miloane de voturi care l au trimis acasa …..un informator ajutat de licuriciul dela Washington, stapan de sclavi care a vrut sa calareasca toata planeta prin declansarea de razboie nelegitime si criminale.