Autor: Liviu Alexa
“Intelectutele” Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, ofilita Alina Eremia, Cabral cel iubitor de bancnote, hipsterul batran Catalin Botezatu si alti fomisti sustinatori ai pedofilului gay Bogdan Buta s-au aburcat intr-un avion charter platit de praduitorul sexual cu destinatia Dubai, acolo unde au fost chemati in ajutor sa mai dreaga busuiocul esecului primei editii de Untold arab.
Cea mai penibila prezenta este a Amaliei Nastase, fosta nevasta a lui Ilie Nastase, care a ales sa legitimeze mizeria lui Buta si, deci, sa legitimeze pedofilia. Sigur, Amalia Nastase stie intr-un fel cum e cu pedofilia, ca doar voluntara s-a pedofilit si ea cu Ilie, stiind foarte bine ca dogferenta de varsta e de 30 de ani intre ea si celebrul campion.
Dar cardul si faima lui Ilie au facut-o sa treaca peste “problema”. In 1997 se cunostea cu Ilie intr-o imprejurare mundana. Amalia era hostesa la ceva brand de tigari. A fost totul foarte romantic si suav, Ilie i-a pus mana pe cur, ea a stat, i-a dat telefonul si gata!, s-a culcat cu batranelul mai mare cu 30 de ani ca ea.
Penibil, doamna Amalia Nastase, e penibil ca ati ales sa sustineti mizeria de Untold, dumneavoastra, marea iubitoare de Dumnezeu si facatoare de caritate!
PS: Cozmin Gusa vorbind azi despre Cabral, pe care l-a facut fomist pe buna dreptate, remarca azi ceva interesant: e singurul protevist care a spart consemnul dat de corporatie, caci PRO TV le-a interzis eternilor sustinatori Esca si Alex Dima sa participe la circareala lui Buta. E si pentru ca in 2023 Buta si Pro TV au rupt lantul de iubire comerciala si s-au certat urat de tot.
Deci, poze cu prostituatii social media care il sustin pe pedofilul Buta:
Isarescule, lasa-ne! Vrem guvernator martalog de 80 de ani in secolul vitezei si schimbarilor majore? Propunerea mea de inlocuitor: Rasvan Radu
Mugur Isarescu a invadat azi ziarele natiunii cu dilema daca e batran sau nu la cei 74 de ani, sa mai primeasca un mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, dupa ce ca s-a insurubat acolo inca de acum 34 de ani si nu s-a mai lasat dus.
Nu, securiciule, nu numai ca nu mai esti tanar, draga Manole, esti de-a dreptul martalog. Vrei sa faci 80 de ani pe scaunul de la BNR? Ba, dar nu ti-e rusine?
Serios, tara asta sta numa’ in Isarescu, Arafat, Pahontu, Zisu, Sterian si alti nemuritori neinlocuibili? E deja jenant!
In emisiunea foarte misto de azi, am dezbatut problema cu Cozmin Gusa si am venit si cu o solutie, cred eu cea mai buna: Rasvan Radu.
Rasvan Radu nu e un nume foarte faimos pentru opinia publica, dar in lumea finantelor mondiale este extrem de apreciat. In fapt, este membru in Bilderberg, celebrul club al elitelor lumii unde se discută direcţiile politice, economice şi sociale de dezvoltare ale lumii.
A condus ca CEO filiala din Romania a Unicredit, a fost ales chiar de Isarescu consilier la BNR pe partea de strategie.
Rasvan Radu e un tip distins, elegant, low profile, si, CEL MAI IMPORTANT, nu are nicio treaba cu politicul.
Ba chiar a facut recent un gest de o demnitate remarcabila. Faza a fost relatata in exclusivitate azi de Gusa.
Daca nu stiti, va spun ca la finele lui 2023, domnul premier Ciolacu ne anuntat cu pompa ca a decis crearea unei noi banci de stat. Banca de Investiții și Dezvoltare (BID), vezi Doamne, asta mai lipsea Romaniei, si un pai in cur.
Trecem peste faptul ca denumirea e deja murdarita. A mai existat o Banca de Investiții și Dezvoltare acum 23 de ani, înființată de escrocul Sorin Ovidiu Vântu, iar președintele acesteia era Nicolae Văcăroiu.
Ciolacu s-a gandit foarte bine initial, sa il aduca sef la noua BID, pe Rasvan Radu. Acesta insa a refuzat numirea pentru ca PSD si PNL voiau sa transforme banca intr-un rahat politic, iar sefii filialelor judetene sa fie oameni de partid, nu profesionisti.
Poate ii vine mintea la cap domnului Ciolacu in ceasul al 12 lea si il pune pe Rasvan Radu la sefia BNR.
Pe bune, no, nu ne e destul ca il vedem pe Biden ce gherle da la 81 de ani ca sef al SUA, vrem sa ducem in derizoriu si corabia BNR?
Asta e domnul de care va spuneam, nu il cunosc, dar numai lucruri bine am auzit despre el.
Ciolacu continua penibilul barter politic cu Varanu’
A aparut azi chestia asta: taranul ala de Piedone baga bani in 200 de ziare TIPARITE pe zi, va dati seama, anacronicu’ vietii, ce penibilitate de manevra!
Uite, pentru o faza din asta l-as aresta, asta e distrugere premeditata a banului public!
Dar cum sa nu faca Piedone sau Negoita asa ceva cu Antenele, cand insusi premierul Romaniei, in acelasi timp si seful PSD, se combina la cartela cu Varanu’ cu fiecare prilej electoral?
Dupa ce ca Ciolacu plateste o gramada de bani trustului Intact din banii PSD primiti de la AEP, Varanu’ mai are si pretentia ca PSD sa ii bage pe liste protejatii: anul asta, e randul Laviniei Sandru, impiedicata aia smirocaita si a jurnalistei Sabina Iosub, sa primeasca de la Ciolacu locuri eligibile la europarlamentare, vaduvind membrii PSD care ar merita acolo de orice sansa!
Ce a facut fosta jurnalista Carmen Avram in Parlamentul European? Un rahat!
Ce rezolva Ciolacu cu acest barter politic? Un rahat! Antena 3/CNN nu mai poate “musca” asa cum o facea in trecut si atunci nu inteleg de ce Ciolacu accepta acest santaj!
Dar mai e ceva: nu mai scapam, ba, de sulfurosii astia cioisi batrani ca Varanu’? Baaaa, are 77 de ani, nu ii da nimeni un spitz in cur sa iasa dracu’ din istoria Romaniei si sa ne lase dracu’ in pace?
Bai, ce greata imi e de martalogii astia securisti care inca mai vor la butoane, inca se mai agata de tot ce prind!
Tepareala Loteriei Romane cu aplicatia amparcat.ro
E incredibil ce se intampla de 34 de ani la Loteria Romana! Nu exista director care sa nu faca o ciordeala, ca e vorba de golaneala celor 6000 de aparate de tip pacanele de la Novomatic ce lancezesc in sediile Loteriei sau de zecile de tone de hartie si carton achizitionate anual pentru ca, deh, in secolul tehnologiei si AI, Loteria tipareste ziare si bilete pe suport fizic.
Acuma, li s-a nazarit sa schimbe bilele si urnele de la jocurile de extrageri: 176 000 de euro!
Vanzarea de bilete online trebuia facuta inca de acum 10 ani! Loteria Romana s-a trezit din somnul cel de moarte abia recent si, in loc sa o faca profi, tot la o ciordeala penibila s-a ajuns!
“Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online, AMPARCAT.RO fiind prima aplicație care este în prezent disponibilă jucătorilor.
Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional în vigoare, în orice agenție loto proprie sau mandatară/la casieriile reședință de județ/la sediile Punctelor de Lucru Județene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de valoarea acestora”
Adica, va dati seama ce golaneala de doi bani? Loteria dispune de resurse banesti imense, cum sa faci, ba, parteneriat cu un cacat de aplicatie de cumparat locuri de parcare? Nu putea sa isi faca Loteria aplicatia sa si sa nu mai incredinteze vanzarea online catre tot felul de pile?
Pai, nu putea, vedeti bine.
Ionuț Valeriu Andrei, șeful Loteriei Române, e pusa acolo sa stoarca, nu sa produca.
Premierul Marcel Ciolacu cere ipocrit reducerea cheltuielilor bugetare, pe cand pesedistul Ionuț Valeriu Andrei, șeful Loteriei Române, a plecat la finele anului trecut la o expoziție de păcănele în Las Vegas.
Asta dupa ce a spart 250 000 de lei pe o sigla de 3 euro:
Forțele generatoare ale tsunamiului care vine
de Dan Diaconu
După ce au eliminat energia din calculul inflației, acum americanii constată cu stupoare că, în ciuda mistificării, inflația tot se manifestă. Iar momentul este unul extrem de interesant din punct de vedere istoric întrucât ne aflăm la o aruncătură de băț de terminarea Bank Term Funding Program(BTFT) și al episodului Reverse Repo. Dacă mă întrebați pe mine, vă voi spune că programele „excepționale” nu se vor termina decât în condițiile în care sunt înlocuite cu alte programe similare.
Problemele sistemice devin tot mai problematice pe măsură ce FED-ul încearcă felurite strategii de evitare a dezastrului care, din punctul meu de vedere, este iminent. De fapt, dacă e să fim corecți, aici nu-i vorba doar de FED, ci de întreg statul subteran american care are mai multe scenarii de revenire. Primul e cel pe care-l trăim. Situația din Ucraina, dublată de criza din Orientul mijlociu și previzibila criză a Taiwan-ului au rolul lor predeterminat. Așezând toate piesele de puzzle putem înțelege că statul subteran american dorește să aducă lumea într-un moment în care nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, astfel încât, pe fondul unui război generalizat, să devină furnizorul numărul unu de arme al omenirii, sărind din nou pe final în „barca cea bună a istoriei”.
Nu-i singurul scenariu luat în calcul. Există și scenariul „prăbușirii programatice” a dolarului, astfel încât, la final, SUA să-și răscumpere datoria la prețuri derizorii. Și, desigur, puricii de prin think-tank-urile arondate puterii fac tot felul de scenarii care mai de care mai fantastice. Însă principala problemă e că … toate acestea sunt imposibile!
Pot înțelege dorința elitelor și a slugilor din statul subteran pentru a „revitaliza” SUA după scheme care au funcționat în trecut, doar că acum realitatea e cu totul alta. SUA cea din timpul ultimului Război Mondial era o putere aflată la distanță imensă față de ceilalți competitori. Și din punct de vedere militar era departe, industria sa fiind atunci cea mai eficientă și avansată din lume. SUA, pe vremea aceea, era puterea ascendentă, cea care se ridica și care-și permitea să calce pe cadavre. SUA de acum e precum Biden: absolut ramolită astfel încât celorlalți le e frică ori să nu se scape în public în pantaloni, ori să nu apese într-o ieșire irațională butonul care ar genera un dezastru de proporții planetare.
Din punct de vedere industrial SUA nu mai reprezintă nimic. Din punct de vedere militar, chiar dacă în continuare este cea mai mare putere a lumii, diferența dintre ea și ceilalți este insignifiantă. Asta în condițiile în care bugetul de apărare al SUA este mai mare decât cel al tuturor celorlalți zece care-i urmează în clasament, luați împreună. Este, cred eu, un simptom destul de relevant.
SUA nu mai are capacitatea să facă jocurile din mai multe puncte de vedere. Să vă dau un exemplu banal. Ați auzit de Javelin? Sunt arme foarte bune care au fost date Ucrainei. V-ați întrebat de ce în ultima perioadă nu s-a mai spus nimic despre ele? Simplu: pentru că nu mai au muniție. Situația e jenantă, dar și mai jenant e faptul că producătorul(Lockheed Martin) nu mai e capabil să furnizeze muniția solicitată deoarece … nu mai are angajați specializați în acest tip de muniție. Au apelat inclusiv la pensionari pe care i-au rechemat la muncă, dar tot nu au reușit să-și acopere pozițiile necesare. Ceea ce povestesc aici poate fi halucinant pentru mulți dintre cititori, dar credeți-mă că asta e o problemă mare. SUA se confruntă cu o teribilă criză de competență. Muncitorii aduși sub formă de emigranți au aceleași idealuri ca și americanii nativi, adică să se îmbogățească repede din munci ușoare(gen influencing, reality show etc.). Cei care, dintr-o minune, ajung să se angajeze în sectorul real sunt de o prostie atât de mare încât n-ai ce face cu ei. De-aici se vede erodarea unei națiuni.
Înțelegeți, cred, că în aceste condiții, orice scenariu de recuperare a poziției dominante este, în cel mai bun caz, o bazaconie bună să fie transpusă într-un film x-rated, distribuit gratuit pe site-urile specializate. Chiar dacă ar reuși – deși mi-e greu să cred că scenariile pe care le tot pun la cale au vreo șansă de reușită – SUA ar fi incapabilă să-și pornească economia de război. Singurul domeniu în care ar excela ar fi cel al recrutării cărnii de tun. Dar și aici e greu de crezut că imigranții vor accepta să fie sacrificați de dragul idealurilor unei mâini de ramoliți.
În consecință, rămân la ipoteza că inevitabilul se va produce. E posibil ca în cel mai scurt timp să vedem o scădere isterică a dobânzii, operată de FED ca măsură disperată de stopare a fracturilor care se văd în sistemul bancar american. Sunt măsuri absolut provizorii, de peticire, care nu au cum să funcționeze în cazul SUA, cuprinsă de o tumoare sistemică. Trebuie doar să te uiți diagonal pe datele macroeconomice majore pentru a înțelege cât se poate de limpede cât de mare e buba de acolo.
sursă: strictsecret.substack.com