22.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
22.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriGUVERNUL MONSTRUOASEI COALIȚII DINTRE NEVOLNICIE ȘI TRĂDARE LOVEȘTE DIN NOU

GUVERNUL MONSTRUOASEI COALIȚII DINTRE NEVOLNICIE ȘI TRĂDARE LOVEȘTE DIN NOU

-

DISTRIBUIE:

Autor: Adrian Severin

Reducerea programului de lucru al magazinelor: măsuri idioate luate de idioți.

Ca să reducem riscul contaminării cu SARS-CoV2 mărind distanța fizică între persoane, mărim aglomerația din magazine (sic!). Curat meșteșug de tâmpenie!

Nu este vorba nici de știință, nici de ideologie, nici de filosofie, nici de cultură. Oamenii ăștia sunt pur și simplu oligofreni. Ei nu sunt capabili să conducă nimic și nu aveau ce căuta în guvern, nici măcar pentru curățarea closetelor.

Cei care timp de treizeci de ani au decredibilizat și demonizat în bloc elita politică națională (atât cât era și așa cum era), au făcut loc ăstora, cu intenția de a ne pierde. Și iată că au reușit. România arată tot mai mult ca un stat eșuat. Societatea românească a fost adusă în starea de anomie.

Să nu ni se spună că măsuri similare au fost luate în Franța sau în alte țări occidentale care ne dau sfaturi “bune” întrucât exemple nu ne pot da decât rele.

Franța este de ani buni într-o situație revoluționară. Zeci de mii de oameni demonstrează săptămână de săptămână confruntându-se cu poliția și jandarmeria în încleștări în care gazele, tunurile de apă și gloanțele / bastoanele de cauciuc se folosesc la greu. Virusul biologic a apărut la timp potrivit pentru a anihila virusul social care amenință mini revoluția culturală macroniană. Acolo lupta cu pandemia Covid19 este o acoperire pentru interzicerea dreptului la mișcare, asociere și protest.

În România, atunci când nici un serviciu secret nu se implică, protestele sunt de buzunar, luând adesea forma “parastasului dansant”. Nefiind nevoie, deci, să decongestionezi strada, de ce să aglomerezi magazinele?!

În Franța, însă, Președintele Emmanuel Macron a declarat că închiderea școlilor ar avea efecte mai catastrofale decât lăsarea în libertate a Covidului. Aceasta în timp ce în România, jocul de-a închisul-deschisul școlilor și farsa învățământului virtual, amenință să distrugă viitorul națiunii, făcând din copiii noștri purtători de creiere fictive și posesori ai unei judecați virtuale. Astfel, viitoarele elite vor fi selectate prin reciclarea reziduurilor găsite în lăzile de gunoi ale ceea ce va mai fi rămas din mândra școală românească de altădată. Instituțiile unui asemenea fals sistem de învățământ sunt doar tiparnițe de diplome și blestemate fabrici de Câți, Turcani, Năsui, Stani și alții din același aluat. Asta doriți pentru urmașii noștri?!

Cu certitudine și serviciul religios prilejuit de sărbătoarea Sfintelor Paști ar fi fost interzis, așa cum se preconiza, dacă doamna Merkel, alertată de serviciile de informații germane și nu numai, nu ar fi ieșit public spre a anunța că interdicția se anulează și a-și pune cenușă în cap pentru intenția de a o introduce. Se confirmă astfel că măsurile privind așa zisa luptă împotriva pandemiei, care se iau, chipurile, în România, sunt și ele, în ceea ce au esențial, dictate din afară.

De ce? Întrucât covidocrația globală are ca scop distrugerea democrațiilor naționale și, în acest context, nu poate fi permis statelor cu statut colonial să aibă comportamente și opțiuni politice originale, de natură a arăta că se poate și altfel sau a sugera că hegemonii globali sunt goi ori duplicitari ori subversivi. Absurditatea măsurilor luate în România validează, prin jocul aparențelor, măsurile reacționare ale protagoniștilor covidismului globalist, în timp ce măsurile acestora, absurde în formă și reacționare în conținut, se constituie în alibi al imbecilității guvernanților români.

Și încă ceva. Măsurile anunțate în aceste zile de guvernul român sunt din categoria acelora care, în timpul stării de urgență, au fost stabilite prin lege. Iată că pe timpul stării de alertă, necunoscută de Constituție, ele se iau prin HG. CCR a stabilit că așa ceva nu este posibil. Și totuși guvernul o face știind bine că este neconstituțional.

De ce o face când are Parlamentul la dispoziție? În afara majorității parlamentare de strânsură, PSD stă cu arma la picior, și tot ce visează dl Câțu, bântuit de spiritul lui Raed Arafat seara, preface în realitate Marcel Ciolacu, ca un adevărat peștișor de aur al bordelului guvernamental, în dimineața următoare. Și atunci…? Foarte simplu. Asemenea tuturor oligofrenilor frustrați, guvernanții vor să arate că pot orice. Ca mâine vor modifica prin OUG și legea gravitației.

Mai este, însă, si altceva. De fapt, avem de a face cu o cripto-revoluție care vrea să dărâme actuala ordine constituțională. Cu erori, ambiguități și lacune, această ordine a încercat și în bună măsură a reușit să circumscrie un regim de guvernare democratic, respectiv să asigure cetățenilor un nivel rezonabil de libertate și poporului capacitatea de a influența în proporții semnificative decizia politică. În contextul actual, combinând teama de boală cu trădarea opoziției, pe fondul unei democrații devenite impostură, executivul își poate permite, totuși, orice excentricități autoritariste, dându-le un înveliș constituțional și fardându-le cu fond de ten democratic.

Dacă nu o face nu este doar din lipsă de abilitate sau din neglijență. Există în asta și un țel pedagogic ascuns: ni se spune, în fapt, iar noi trebuie să înțelegem asta, că s-a terminat cu democrația și că, deși formal nu a fost abolită, legea fundamentală, Constituția, nu mai există. Statul “useristo-plusist”, monstruoasa coaliție dintre nevolnicie și trădare nu mai recunosc actuala Constituție și au denunțat contractul social pe temelia căruia s-a încercat construirea statului român din 1991 încoace.

Întrebarea este până când ne vom preface că nu înțelegem aceste lucruri și le vom mai tolera?! Până când vom mai accepta să ni se distrugă prezentul și să ni se compromită viitorul?!

“De ce uitați că-n voi e număr și putere?!

De vreți puteți prea lesne pământul să-mpărțiți!” (Mihai Eminescu)

Sursa.cozmingusa.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Șefii AUR din județe vor fi testati cu detectorul de minciuni...

Săptămâna viitoare, AUR începe testarea cu detectorul de minciuni a liderilor organizațiilor județene, după cum anunță prim-vicepreședintele partidului, Marius Lulea. Testarea cu poligraful reprezintă un...

Gușă: Simion trebuie să acționeze urgent ca să-și salveze partidul, gafele...

Claudiu Târziu ar fi anunțat care este motivul pentru care Cozmin Gușă a refuzat de fapt să candideze la Primăria Capitalei, făcând referire la...

Topul negativ al candidaților la europarlamentare realizat de membrii Clubului de...

Autor: Oana-Medeea Groza În această săptămână, membrii Clubului de Gândire GOLD au analizat profilul candidaților la alegerile europarlamentare, realizând fiecare un top negativ prin care au...

Gușă: Avem două probleme naționale, să-i găsim slujbă lui Iohannis, respectiv...

Autor: Cozmin Gușă Iohannis și Geoană! Doi indivizi care au lucrat la stat toată viața lor, și asta este revoltător doar prin faptul că nu...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img