16.4 C
București
sâmbătă, mai 8, 2021

Dorin Nicolae Lojigan:”Situaţia comunităţii s-a îmbunătăţit de când au venit militarii americani în zonă. Însă şi preţurile imobiliarelor au crescut.”

RECOMANDĂRI

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, a declarat la emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: ” Situaţia comunităţii s-a îmbunătăţit de când au venit militarii americani în zonă. Însă şi preţurile imobiliarelor au crescut.” 

Americanii de la baza militară de la Câmpia Turzii merg la restaurante, la sala, folosesc taxiurile şi hotelurile din zonă. Acest lucru s-a reflectat în mod pozitiv în economia locală.

Cozmin Gușă i-a oferit primarului Dorin Nicolae Lojigan o informație în exclusivitate – în apropiere de Câmpia Turzii va fi construit un oraș universitar care va fi înfrățit cu o universitate americană de prestigiu. Acest lucru va conduce la o creştere economică şi a pieţei imobiliare din zona Câmpia Turzii.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI