Home Externe Doresc moldovenii unirea cu România?

Doresc moldovenii unirea cu România?

Autor: Adrian Lambru

Iurie Ciocan, fost președinte al Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova, a declarat la emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Moldovenii abordează unionismul într-un mod pragmatic”.

Cetățenii republicii Moldova ar discuta și ar dorii foarte salariile și nivelul de pensie regăsite în  România. „Nimeni nu vorebește, însă, că moldovenii ar trebui să muncească ca în România, să depună efort ca în România, să avem o conștiință și o cultură ca cea românească” – susține Iurie Ciocan.

Planul Maiei Sandu

„Nu cred că Maia Sandu ar derapa spre moldovenism” – observă fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova. „Nu asta o reprezintă“.

Iurie Ciocan consideră că președintele de la Chișinău va aporda această problemă prin „pași mici și foarte inteligenți. Maia Sandu se va axa infrastructura comună cu România, pe curiculii școlari comuni”.

Maia Sandu va dori să aducă Moldova la același nivel cu România. O suspectez pe doamna președinte de unionism latent – declară Iurie Ciocan.        

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

NU SUNT COMENTARII

RĂSPUNDE

Te rugăm să introduci comentariul!
Te rugăm să introduci numele tău aici

Exit mobile version