6.1 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Dughin a anunțat la București în 2017 agenda transumanistă ce s-a implementat între timp!

RECOMANDĂRI

Autor: Cozmin Gușă

Pe fondul dezbaterii legate de asasinarea Daryei Dughina și a curiozității legate de activitatea ei și a tatălui ei, un prieten mi-a trimis ieri înregistrarea video a conferinței de la București unde, în 2017, Aleksandr Dughin și-a lansat o carte despre eurasianism (video aici: Destin Eurasianist – Conferinta Alexandr Dughin la Bucuresti – YouTube).

Discursul lui Dughin are cca 50 de minute și oferă amatorilor/consumatorilor ideilor legate de organizarea lumii un bun prilej de analiză, cu valențe de actualitate remarcabile. O să fac doar câteva sublinieri: nici una dintre ideile expuse de Dughin nu are accente de tip fascist, ci dimpotrivă, spre exemplu el acuză rasismul actual din Europa ca fiind rezultat al politicilor slabe de tip liberal. Îi descrie pe Putin și Trump la pachet, ca fiind niște lideri ce-și bazează succesul pe nevoia oamenilor de normalitate, în condițiile în care societatea europeană și americană sunt conduse preponderent de forțe ce impun anormalitatea, reușind degradarea societală accentuată. Prevede în 2017 că va apărea în scurt timp o ofensivă prin care genul/sexul nu mai trebuie să conteze și că pentru asta vor fi folosite metode samavolnice, coordonate/inspirate de către exponenții mișcărilor LGBT ce domină conducerile politice în SUA și UE. Pariază acum cinci ani că multipolaritatea va domina în scurt timp geopolitica lumii, tocmai pentru că resursele de putere ale lumii conduse de către americani s-au sleit. În timpul conferinței îi elogiază pe gânditorii români de la care s-a inspirat în carieră, Mircea Eliade, Lucian Blaga, Nae Ionescu, Ioan Petru Culianu, Jean Pârvulescu. Ce-i drept, nu-l elogiază sau laudă pe Putin niciodată pe parcursul întregii conferințe, iar asta poate spune multe și despre tragedia din prezent din familia sa, respectiv despre evenimente din viitor, în condițiile în care forța simbolică a lui Dughin s-a multiplicat exponențial după asasinarea fiicei sale Darya.
Ascultați conferința deci, lăsați prejudecățile la o parte, e momentul să gândiți mai profund tocmai pentru că situația în lume a devenit atât de gravă!

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI