21.2 C
București
joi, septembrie 29, 2022

Surse GOLD FM: Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

RECOMANDĂRI

Autor: Adrian Lambru

Unul dintre fiii lui Radu Timiș, patronul Cris-Tim, ar fi fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, conform celor mai recente surse GOLD FM. Fiul afaceristului ar fi fost prins în urma unui flagrant.

16:52 – Pe surse, se pare că ar fi vorba de Vlad-Cristian Timiș, cel mai mic dintre fiii președintelui Cris-Tim. Acesta ar fi fost arestat preventiv marți seara, 14 septembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, alături de un alt inculpat. Cei doi au contestat măsura preventivă.

Vlad Timiș, Radu Timiș Jr., Radu Timiș Senior, Cristina Timiș, Ștefan Timiș și Luca Timiș

14:01 – “Inițial a fost prins un tânăr de 21 de ani când vindea cocaina în Cornu, județul Prahova. Apoi, a fost prins în flagrant, fiul lui Timiș, un băiat de 22 de ani, când intenționa să ridice banii de pe cocaină de la primul. La momentul flagrantului a fost și testat și găsit cu cocaina” – este o declarație dată pe surse pentru Gold FM.

Radu Timiș deține una dintre cele mai de succes afaceri din România, fiind numit “Regele Mezelurilor”. Acesta deține compania Cris-Tim, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din țară. Conform businessmagazin.ro, Profilul lui Radu Timiş a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020. El ocupă locul 73 în acest clasament, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului de afaceri.

Afaceristul are 5 copii: 4 băieți și o fată; toți fiind implicați în afacerea familiei.

ALTE ȘTIRI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI