6.1 C
București
marți, decembrie 6, 2022

«Vila lui Zelensky din Toscana închiriată cetățenilor ruși». Agenția imobiliară neagă

RECOMANDĂRI

Autor: Marco Gasperetti

Vestea a fost publicată de ziarul «Il Tirreno», dar proprietarul agenției explică: «Nu am închiriat unor cetățeni ruși. Din motive de confidențialitate nu putem dezvălui naționalitatea lor».

Președintele Ucrainei, Zelensky, și-a închiriat vila din Forte dei Marmi pentru 50 de mii de euro pe lună. Acest lucru nu ar fi o veste atât de mare, dacă nu ar exista un detaliu puțin jenant: chiriașii care au petrecut vacanța din august aici ar putea fi ruși. Știrea a fost publicată recent de ziarul Il Tirreno, după o serie de zvonuri care în Versilia au vuit timp de aproximativ cincisprezece zile. Vila de patru milioane de euro, situată în districtul Vittoria Apuana, la granița dintre Forte dei Marmi și provincia Massa Carrara, nu departe de reședința de vară a lui Andrea Bocelli, a fost cumpărată de Zelensky când încă era un actor celebru. Aici a petrecut multe veri împreună cu familia. Apoi a venit războiul și Zelensky a solicitat Europei, inclusiv Italiei, să nu mai primească turiști ruși și să nu le mai închirieze case.

Vila, conform reconstituirii realizate de Il Tirreno, a fost închiriată unui cuplu rus cu reședință în Londra. Există câteva fotografii făcute în vilă și postate de cuplu pe social media care confirmă prezența lor în casa de lux cu grădină și piscină. Dar proprietarul agenției care a inchiriat vila neagă aceasta ipoteză, confirmând totuș că vila a fost închiriată în luna august. „Nu este adevărat, chiriașii nu au fost ruși, dar mai mult nu pot spune pentru că mă împiedică clauzele legate confidențialitate – explică Claudio Salvini, șeful agenției imobiliare Villas Imobiliare din Forte dei Marmi. Acum vila este liberă, dar, repet, nu a fost închiriată unor cetățeni ruși.”

Pare că turiștii care au locuit în vila lui Zelensky sunt într-adevăr de origine rusă, dar au fost pentru mult timp rezidenți ai Londrei și, probabil, au obținut cetățenie engleză. Astfel, în Forte dei Marmi lumea se întreabă dacă apelul președintelui Ucrainei de a nu închiria apartamente sau proprietăți rușilor veniți în Italia era valabil doar pentru locuitorii de pe teritoriul Federației.

sursă: corriere.it

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI