15.1 C
București
sâmbătă, mai 8, 2021

Deplasarea până la ora 22 este permisă și în weekend în București

RECOMANDĂRI

Autor: Roberta Măicăneanu

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, după şedinţa Comitetului municipal pentru Situaţii de Urgenţă că deplasarea persoanelor este permisă în București până la ora 22 și în timpul weekendului, în contextul în care incidența COVID-19 a scăzut sub 3.5 la mia de locuitori.

“Restul măsurilor rămân în vigoare, cel puţin până incidenţa va scădea sub 3 la mie, ceea ce ne dorim cu toţii, pentru a putea să redeschidem sălile de spectacol, restaurantele, să avem o relaxare un pic mai mare. (…) Aplicabilitatea acestei hotărâri este începând cu ora 00,00 a zilei de mâine. (…) Pentru Paşte nu avem interdicţii suplimentare, sunt măsurile pe care le ştim cu toţii. În noaptea Paştelui este permisă deplasarea tuturor cetăţenilor care doresc să meargă la slujba de Înviere, în intervalul 22,00 – 5,00”, a menţionat prefectul Capitalei conform unui comunicat AGERPRES.

De asemenea, acesta a declarat că restaurantele vor fi deschise parțial când indicele COVID-19 va coborî sub 3 la mia de locuitori, iar în ceea ce priveşte slujba de Înviere, el a menţionat că trebuie respectată distanţarea şi purtată masca de protecţie.

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI