15.1 C
București
sâmbătă, mai 8, 2021

USR Plus NU votează bugetul Capitalei pentru anul 2021

RECOMANDĂRI

Autor: Roberta Măicăneanu

În urma unei ședințe desfășurate azi, proiectul de buget al Capitalei nu a primit suficiente voturi pentru a fi adoptat, iar partidul USR PLUS a fost criticat dur de către deputatul liberal Florin Roman: “joc politic plin de interese”.

“Gestul colegilor de la USR PLUS de a nu vota bugetul propus de primarul general Nicuşor Dan, după săptămâni îndelungate de discuţii şi dezbateri, arată iresponsabilitate şi lipsă de respect faţă de bucureşteni!”, a scris Roman, pe Facebook.

Ședința a durat mai mult de trei ore, în urma căreia s-au înregistrat 17 voturi “pentru”, 22 “împotrivă” şi 14 abţineri.

“Nu, la mijloc nu stau grijile faţă de investiţii sau de incapacitatea de plată a Primăriei Capitalei, ci doar supărarea că vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce îşi dorea, un control total asupra spitalelor! Se pare că scandalul din Guvern provocat de domnul Voiculescu este acum exportat la Primăria Bucureşti. Cine are de câştigat din tot acest joc politic plin de interese? Unul singur: PSD!”, a mai adăugat Roman.

Fără voturile USR PLUS bugetul Capitalei pentru anul 2021 nu poate fi adoptat. Totuși, dacă toți consilierii USR ar vota alături de cei ai PNL și PMP, bugetul ar putea fi adoptat la limită.

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI