11 C
București
marți, septembrie 21, 2021

Soarta României până pe 25 septembrie

RECOMANDĂRI

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Noi, până pe 25 septembrie, ne facem pulbere ca țară”.

Jurnalistul susține că până la consiliul general al Partidului Național Liberal nu se va mai lucra nimic în administrația de stat și locală. „Această bătălie dintre Cîțu și Orban va avea efecte grave. În interiorul grupurilor parlamentare există susținători ai ambilor candidați care se pândesc și se pârăsc unii pe alții”.

„În cadrul administrațiilor locale nu mai vorbesc unii cu ceilalți, nu mai colaborează. Nu mai au timp să facă ceea ce noi îi plătim să facem” – a declarat Ion Crsitoiu.

“Cîțu nu mai este premier, este în campanie electorală”

Ion Cristoiu este de părere că implicarea premierului Florin Cîțu în alegerile pentru șefia PNL este o mare greșeală: „A fost iresponsabil din partea președintelui să fie de acord cu așa ceva. Normal ar fi fost ca Iohannis să-i ceară lui Cîțu să se suspende”.

„Florin Cîțu se folosește de resursele guvernamentale pentru campania sa electorală. Este inadmisibil să te duci la ambasada Americii cu elicopterul pe banii statului” – susține jurnalistul.

„Al treilea puci de răsturnare a lui Orban

Toată această luptă electorală din interiorul PNL ar fi condusă, în concepția lui Ion Cristoiu, de președintele Klaus Iohannis: „E o bătălie ce are scopul de a-l da jos pe Ludovic Orban și dictatura lui”.

„Iohannis nu mai este mulțumit de Ludovic Orban” – a adăugat jurnalistul.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI