11 C
București
marți, septembrie 21, 2021

Ce scop politic s-ar afla, de fapt, în spatele festivalului Untold?

RECOMANDĂRI

Autor: Adrian Lambru

Andrei Gușă, proprietarul radioului Gold FM, a declarat în cadrul emisiunii “Stare de Veghe” de la News România că „s-a pus prea mult accent pe un festival într-o țară în care afacerile mor una câte una. În mediul rural, oamenii săraci și fără internet, care sunt în număr mare în România, nici nu au auzit de Untold”.

Conform lui Andrei Gușă, s-ar urmării punerea într-o lumină cât mai favorabilă a edilului de la Cluj: „Se dorește o coaliție refecută PNL – USR PLUS – UDMR condusă de Emil Boc. Acesta va fi, foarte probabil, și propunerea liberalilor pentru postul de președinte în 2024”.

Proprietarul Gold FM face o corelație între acest plan și mediatizarea festivalului Untold susținut la Cluj între 9 și 12 septembrie: „Este vorba despre o posibilă ascensiune a lui Emil Boc. Dar acesta se laudă doar cu Untold-ul și cu performanțele IT-iștilor. Nu înțeleg care sunt meritele dumnealui în acel oraș pentru a i se da pe mână un Guvern. Eu sunt născut la Cluj. Acolo șoseaua de centură a orașului și sistemul de transport public sunt aproape inexistente”.

Untold într-o Românie săracă

„Nu înțeleg de ce este așa de important acest festival de muzică” – declară Andrei Gușă. „În România, jumătate dintre cătățeni stau în mediul rural, foarte mulți dintre ei sunt săraci și nici nu au auzit de Untold”. În calitate de tânăr antrepenor, acesta susține că în România „afacerile mor una câte una sau, în orice caz, sunt la limita subzistenței”.

Amintim faptul că, în ultima seară de festival, Lucian Bode și Emil Boc au fost și ei prezenți la festival. Fotografii i-au surprins pe aceștia când nu purtau masca de protecție între miile de petrecăreți. Ministrul interimar al Educației a fost surprins în trimpul unei discuții, iar edilul era alături de soție.

Emil Boc și Lucian Bode la Untold (surso foto: Mediafax)
- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI