27.3 C
București
joi, august 18, 2022

Minciunile lui Arafat – Cum fuge acum de răspundere Komandantul Acțiunii

RECOMANDĂRI

Autor: Iosefina Pascal

Raed Arafat, în cadrul unui interviu acordat doctorului Lucian Duță și transmis de EVZ, a declarat în repetate rânduri, în mod eronat, chiar mincinos, inducând opinia publică în eroare, faptul că nu acesta decide cu privire la măsurile dispuse în timpul pandemiei.

Din păcate pentru domnia sa, documentele obținute de mine, semnate de domnia sa în calitate de comandant al acțiunii, îl contrazic și confirmă ceea ce tot spun de aproape doi ani de zile. Anume că Raed Arafat se ascunde, când îi convine, în spatele grupului fantomatic de comunicare strategică, grupului tehnico științific și Comitetului Național pentru Situații de Urgență, iar când nu îi convine, același Arafat își arogă puterea de a cenzura jurnaliști, detașa medici, evacua spitale, carantina comune, achiziționa izolete, echipamente medicale, teste medicamente, etc.

Primul caz flagrant consemnat prin documentul intitulat Ordinul Comandantului Acțiunii numărul care prevedea evacuarea în creierii nopții a pacienților proaspăt operați, a pacienților în stare gravă, de la Spitalul Clinic de Ortopedie și Traumatologie Foișor, la ordinul lui Raed Arafat

Al doilea caz flagrant – detașarea, prin Ordinul Comandantului Acțiunii numărul, a rezidenților de la Farmacie la DSP unde trebuiau să efectueze anchete epidemiologice. Iarăși vorbim despre o decizie abuzivă, având în vedere faptul că rezidenții farmaciști nu sunt de specialitate și că detașarea s-a făcut prin încălcarea legii, adică prin forță majoră, și nu cerându-le rezidenților farmaciști acordul privind detașarea acestora.

În această enumerare trebuie să amintim al treilea caz, care a produs pagube incomensurabile în rândul pacienților cronici, adică ordinul criminal semnat de Arafat privind sistarea tuturor operațiilor care nu sunt considerate urgențe și lăsarea la latitudinea medicilor decizia de a prioritiza operațiile de urgență.

În continuare putem enumera toate cazurile privind achizițiile aberante din pandemie, izolete, echipamente medicale, ventilatoare, mai nou și testele elevilor, toate acestea fiind gestionate tot de Raed Arafat. Sau putem aminti decizia CAB de anulare a ordinului său, emis ilegal, prin care a fost prelungită cu 72 de ore carantinarea municipiului Timişoara

Tot Arafat a decis că membrii grupului tehnico științific nu trebuie cunoscuți de opinia publică, întrucât grupul tehnico științific nu are personalitate juridică, însă grupul este condus chiar de Raed Arafat. Deci și prin urmare, nicio decizie nu poate trece dacă nu este semnată chiar de Arafat.

 Comandantul Actiunii trebuie să știe că încă mai trăim și noi în această țară, încă avem memorie individuală și colectivă, încă există probe pe care le-am adus la cunoștința opiniei publice, care contrazic spusele de ieri ale lui Arafat.

ALTE ȘTIRI

7 COMENTARII

 1. Un impostor psihopat cu mari probleme de moralitate este acest efendi Raed Arafat.
  Un dc.Mengele, arab. Numai si pentru primul ordin dat și semnat de el , poate fi acuzat de genocid.
  Tot sistemul care l-a menținut și girat îi este complice. Tot sistemul începe cu lumea politică, în frunte cu presedintele Johannis, cu actualul si fostii PM si terminâ cu media, în frunte cu A3, cu Gâdea și Radu Tudor.
  Dacă ar dori sa facă ceva pt această țară și neam domnii Piperea, Chitic & co s-ar uni și ar acționa.

 2. Demision ‘si Justicia Tribunales Supremo Bucuresti Romina ‘sa scoata dosarele din sertarul ascunse ‘sa ezecute intrebari ptr’tot rau ce facut in Romina ‘apoi trecut sub exscuta políticos Militares- Romina- Siria ‘a fii judecat si dosarele penales in tara lui Siria!!! Aplicaría legislatura legi!!!!

 3. Ar trebui sa faca ani grei de puscarie.
  Nu poti sa iei libertatile a milioane de romani, asa din pix pt un virus cu o mortalitate de mai putin de 1 la mie.

  A bagat o tara intreaga in arest la domiciliu, a falimentat mii de comercianti, a fost sluga celor corupti din UE care au avut intelegeri cu companiile Pharma pt a forta si santaja milioane de oameni sanatosi sa se vaccineze. O gandire nazista care nu are legatura cu binele cetateanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI