11 C
București
marți, septembrie 21, 2021

Se va trece de la carantina din Pandemie la carantina schimbărilor climatice?

RECOMANDĂRI

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat că: „Se va ajunge la o carantină planetară, sau cel ppuțin euroeană, o săptămână pe an pentru ca toți cercetătorii să spună: Gata, am mai contribuit cu ceva să salvăm pământul”.

În contextul speculațiilor potrivit căora incendiile din Grecia ar fi fost cauzate de om, Ion Cristoiu este de părere că problema schimbărilor climatice ar reprezenta următoarea amenințare. „Cu o astfel de situație, va fi și mai ușor sămanipulezi lumea. Se vor anunța: Cod roșu! Furnicile vor avea picioare de pisică! Toată lumea în case!”.

„Schimbări climatice sunt, dar eu nu cred că ce se întâmplă acum reprezintă efectele schimbării climatice” – a adăugat jurnalistul. „Titlu de breaking news: <CANICULĂ ÎN ROMÂNIA!> Păi în august? Citiți <Moromeții>, vedeți cum descrie Preda căldura aia sufocantă de pe câmp. Citiți <Patul lui Procust>, cum era leșinat orașul”.

Ion Cristoiu susține existența schimbării climatice: „Da, este mai cald, dar ceea ce se întâmplă acum în societate este o manipulare”.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI