25.6 C
București
joi, septembrie 29, 2022

Biden declară finalul pandemiei, forțat de dezvăluirile despre efectele adverse ale vaccinului

RECOMANDĂRI

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, a fost adusă în prim plan declarația Casei Albe conform căreia pandemia de covid s-a sfârșit.

În cadrul emisiunii ’60 Minutes‘ de pe CBS, un show cu audiență mare și cu un grad ridicat de popularitate în rândul americanilor, Joe Biden a declarat că pandemia s-a sfârșit. Aurelian Popa este de părere că o astfel de afirmație marchează de fapt încercarea de a ascunde datele oficiale legate de mortalitatea excedentară și de efectele adverse ale vaccinurilor, dar și noile studii care demască toate problemele tratamentului covid. Argumentul este unul simplu: dacă studiile acestea nu existau, s-ar fi continuat cu administrarea celei de-a patra doze și cu propaganda pro-vaccin.

Cozmin Gușă întărește această teorie, menționând ancheta realizată de publicația germană Politico. Ancheta realizată de această publicație relevă date cât se poate de clare despre afacerile extrem de profitabile care au rulat pe perioada pandemiei, existând conexiuni mai ales cu Bill Gates. În același timp, ancheta poate fi interpretată drept un semnal dat din interiorul sistemului care avertizează că strategia vaccinării nu mai putea funcționa în continuare.

Este avansată o teorie conform căreia ar exista și varianta în care pandemia de covid a fost declarată încheiată pentru a se putea porni o nouă pandemie. Spre exemplu, în Uganda a fost declarată epidemie de Ebola. Aurelian Popa consideră că nu va fi pornită o astfel de pandemie, pentru că Ebola și holera nu vor avea aceeași putere de răspândire ca cea a unei viroze respiratorii cum a fost covid. În plus, oamenii s-au săturat de ce spune OMS.

Mortalitatea excedentară

Conform ultimelor statistici Eurostat, mortalitatea excedentară la nivelul UE a ajuns la +16% față de media deceselor lunare între 2016-2019. Rata de mortalitate excedentară s-a dublat față de perioada pre-pandemică. De asemenea, Eurostat a publicat o hartă a mortalității excedentare pe țări. De acolo reiese că țările care au cea mai mică rată de mortalitate excedentară sunt cele care au și cea mai mică rată de vaccinare. Aurelian Popa menționează studiul Johns Hopkins care arată că vaccinurile pentru covid sunt de 98 de ori mai riscante decât boala în sine.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI