16.4 C
București
sâmbătă, mai 8, 2021

Ministerul Tineretului si Sportului, pus la zid de Marius Vecerdea

RECOMANDĂRI

Am trecut peste 3 luni de la învestitura noului Guvern, și am așteptat cu interes să observăm primi pași spre reformă și la Ministerul Tineretului și Sportului însă cu toate discursurile și promisiunile noului Ministru, faptele și acțiunile din interiorul acestui Minister indică o și mai mare degradare a calității actului de guvernare în domeniul sportului!

Astfel, vă anunț că începând de astăzi inițiez o campanie publică de informare cu privire la modul de funcționare și mai ales la faptele penale care au loc în interiorul acestui Minister.

Modul de gestionare a fondurilor publice alocate acestui Minister este în total contrasens cu interesul sportului românesc! Împărțeala feliuțelor tot mai mici alocate sportului a rămas în continuare, în mod anacronic (chiar o vorba a Ministrului), o luptă intestină de interese personale ale acelorași găști din interiorul MTS.

Pentru astăzi vă ofer un prim exemplu de operare al unei așa-zis doamne Director al Direcției desemnate să împartă bugetul alocat Federațiilor Sportive Naționale!

Acest personaj sinistru, care a pus umărul foarte serios la aruncarea sportului românesc în valea fără speranță, care a revenit acum la momentul “REFORMEI”, pe aceeasi funcție de unde semna la greu contracte de finanțare și mai ales multiple acte adiționale prin care suplinea fondurile federațiilor fără nicio justificare, în anii de glorie ai PSD 2012-2017!!!

Această individă fără scrupule, a schimbat doar “barca”, chiar și numele cu care semnează actele penale, dar nicidecum năravul atât de nociv sportului românesc!

Numele ei pe vremea PSD, sub care semna Rapoartele de eligibilitate și evaluare a Federațiilor, precum și contractele de finanțare prin care zburau în buzunarele unor găști de infractori, fondurile publice ale României, era JANETA DANIELA POPA ILIESCU!Acum semnează cu numele de DANIELA PRICINĂ, aceleași Rapoarte de eligibilitate și aceleași contracte de finanțare!

Mâine o să continui Campania și o să postez contractul de finanțare al Federatiei Române de Tenis din anul 2014 (sub semnătura “celebrului” atunci Ministru sportului – BĂNICIOIU) cu cele ATENȚIE, 6 (șase) acte adiționale prin care suplimenta finanțarea FRT cu sute de mii de euro inclusiv în 11 și apoi 18 Decembrie!!! (Când FRT are o activitate extrem de redusă).

Apoi urmează o adevărată serie de devoalare a acțiunilor penale din interiorul acestui Minister! Precizez că plângerile penale sunt deja formulare iar această campanie de informare are ca scop, pe lângă informarea publicului interesat de direcția sportului românesc, motivarea și implicarea mai multor oameni de sport care își doresc intr-adevăr o reformă in acest Minister și mai ales o relansare a sportului românesc!

Sursa: Facebook | Marius Vecerdea

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI