Home Sport Are șanse Robert Glință să câștige Olimpiada din Tokyo?

Are șanse Robert Glință să câștige Olimpiada din Tokyo?

Robert - Andrei Glinta of Roumanie and H Gonzales de Olivera of Spain100 M Backstroke Final during the 2021 LEN European Championships, Swimming event on May 20, 2021 at Duna Arena in Budapest, Hungary - Photo Laurent Lairys / ABACAPRESS.COM EU European Union Europe UE Union Europeenne Activite sportive Sport Activity Natation Sport nautique Aquatic Sport Budapest Hungary Ungarn Hongrie | 766509_108 Budapest Hongrie Hungary

Autor: Iris Drăghicescu

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderatorul Cozmin Gușă și invitatul său, Carmen Tocală, fostă jucătoare română de baschet, au discutat despre posibilitate de câștig a înotătorului Robert Glință.

„M-am bucurat de performanțele acestea din înot. Dar, nu am cum să nu fiu circumspect.”

„Șanse are fiecare sportiv, dar care este părerea ta? Părerea mea este că nu vom putea avea rezultate la înot. Știu cât de mare este competiția la înot acolo. Vin marile puteri, pregătite pentru Olimpiadă, industriile înotului mondial. Ca să fim realiști, avem niște rezultate, dar ne putem aștepta la vreo medalie la Tokyo?”, a întrebat Cozmin Gușă.

Carmen Tocală a răspuns: „L-am urmărit în toată perioada pe Glință cu mult interes. S-a întors din Statele Unite având ceva probleme de încredere în sine și a luptat foarte mult pentru a reveni în bazin, pentru a reveni la performanță. Are o echipă, un colectiv tehnic foarte bine închegat în jurul lui.”

„Timpii lui Glință sunt excepționali. Nu ne referim numai la rezultat, nu ne referim numai la medalia de aur. Vedem timpul în care el a stabilit un record mondial, vedem rata lui de progres.”

„Ce nu știm este ce au făcut ceilalți sportivi în această perioadă de restricții. Noi am avut o perioadă în care am stat în casă, am avut antrenamente individuale. Nu știm competiția și competitorii noștri în ce măsură s-au pregătit, cum s-au pregătit și cum pot face față psihic unei competiții majore.”

Carmen Tocală este de părere că: „Glință ar putea scoate un rezultat de excepție.”

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, cu Cozmin Gușă, este difuzată pe frecvența 96,9 MHz, de luni până joi și poate fi găsită integral pe YouTube sau Facebook la Radio Gold FM.

NU SUNT COMENTARII

RĂSPUNDE

Te rugăm să introduci comentariul!
Te rugăm să introduci numele tău aici

Exit mobile version