11 C
București
marți, septembrie 21, 2021

TENIS | Emma Răducanu, noua campioană a US Open 2021. Aceasta a fost felicitată de Regină

RECOMANDĂRI

Autor: Adrian Lambru

Tenismena Emma Răducanu a scris istorie la US Open. Aceasta este prima jucătoare de tenis care vine din calificări la Flushing Meadows și câștigă întregul turneu.

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3 şi scrie istorie, câștigând US Open 2021. Emma nu a pierdut nici măcar un set la ultimul Grand Slam al anului.

Pentru victoria ei, tânăra pleacă acasă cu 2,5 milioane de dolari și urcă de pe locul 150, până pe locul 23 WTA. Este un salt remarcabil în clasament, demn de un moment istoric la care am fost martori.

Emma Răducanu este cetățeană a Marii Britanii, dar are origini românești. Tatăl său este român, iar mama este chinezoaică.

Felicitări din partea Casei Regale

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării. N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R.” – i-a transmis Regina Emmei Răducanu.

Sportiva a primit mesaje de felicitări și din partea lui Kate Middleton: „Felicitări uriașe Emma Raducanu pentru performanțele tale uimitoare și victoria istorică de Grand Slam! Incredibil – suntem cu toții atât de mândri de tine”.

- Advertisement -

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI