6.1 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Cum a comentat Narcisa Lecușanu imposibilitatea de a candida la președinția Federației Române de Handbal

RECOMANDĂRI

Autor: Valentin Andronescu

La Radio GOLD FM, în cadrul emisiunii „Sport Report”, moderatorul Gabriel Safta a avut-o drept invitată pe Narcisa Lecușanu, fostă jucătoare de handbal din România.

Luna următoare vor avea loc noi alegeri pentru funcția de președinte al Federației Române de Handbal.

Cristian Gațu a declarat despre Narcisa Lecușanu că e potrivită pentru acest post, că deține calitățile necesare.

„Mă gândesc la puterea ei de muncă, la cunoașterea în de aproape a handbalului, la cât de bun strateg și excelent este Narcisa Lecușanu, iar notorietatea și calitatea umană îi deschid oricând la sponsori sau la factori politici” – a mai spus acesta.

Actualul președinte al Federației de Handbal, Alexandru Dedu, nu este de acord cu cele de mai sus și mai mult, știind că în urmă cu 4 ani a câștigat funcția la un vot distanță de Lecușanu, a făcut câteva schimbări, astfel încât fosta jucătoare de handbal să se afle în imposibilitatea de a candida la alegeri.

Potrivit noului statut, pentru a candida trebuie să ai în vedere următoarele aspecte: trebuie să fi fost minim 5 ani conducător al unei structuri handbalistice sau entitate publică ori privată, cooordonator principal de credite, administrator sau director executiv general sau economic – blocarea indirectă a Narcisei Lecușanu de a candida la președinție.

În ce privește faptul că Narcisa Lecușanu nu poate participa la candidatura pentru postul de Președinte al Federației Române de Handbal, aceasta a comentat astfel: „Nu știu dacă este impotriva mea.

Întotdeauna am crezut că pot ajuta handbalul românesc.

Am fost vicepreședinte. Mi-am dat seama că această funcție este de decor, pentru că în afară de un drept în consiliul de administrație, nu am avut nimic” – a adăugat fosta jucătoare care a evoluat la Oltchim Râmnicu Vâlcea”.

Narcisa Lecușanu a mai spus că: „Am fost o naivă și am crezut că se pot face lucruri pentru sportul pe care-l iubesc foarte mult.

Cumva, întâmplându-se niște lucruri, mi-am dat seama că valorile mele nu sunt în acest grup și după 2 luni mi-am dat demisia.

Nu-mi doream funcția de vicepreședinte, dar credeam că din această poziție puteam face ceva” – declară Lecușanu.

Emisiunea „Sport Report”, moderată de Gabriel Safta, se difuzează în fiecare zi, la Radio Gold FM, de la ora 19. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Youtube ale Radio Gold FM România.

ALTE ȘTIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Solidnews by -

NOUTĂȚI