5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriAzi-noapte l-am visat pe Dragnea ...

Azi-noapte l-am visat pe Dragnea …

-

DISTRIBUIE:

Nu glumesc. Azi-noapte l-am visat pe fostul lider PSD, eliberat și revenit la conducerea pesediștilor, organizând întâlniri cu presa și cu societatea civilă. Mă rog, pe la finalul visului trecuse în bucătărie și gătea pentru toată lumea … Nu comunic cu el, nu i-am urmărit mai deloc mesajele din penitenciar, și nu doresc să vă provoc să interpretați semnificația scenelor din vis, nici nu prea cred în așa-ceva.

Totuși, treaba are relevanță, prin analizarea motivului ce mi-a provocat probabil visul, și anume discuția de ieri cu Adrian Severin de la GOLD FM, unde acesta l-a adăugat listei celor folosiți de către STATUL PARALEL (Băse, Udrea, Cocoș, etc.), puși să facă nelegiuri, servind fidel SISTEMUL contra protecției pentru rămânerea la putere, apoi, la vreun semn de indisciplină sau de inițiative personale, demonizați, decredibilizați și aruncați în brațele unei justiții controlate, ce i-a trimis la … „reeducare”.

Concluzia discuției de ieri, despre motivațiile, beneficiarii și viitoarele victime ale desființării SIIJ, ni-i indică exact pe actualii parlamentari ce vor vota, ca acele viitoare victime ale consecințelor votului lor. Problema nu e că și-o fac cu mâna lor (că de creier nu poate fi vorba …), marele necaz este că vor bulversa și mai rău sistemul martelat din justiție, unde magistrații corupți/șantajați vor începe să acționeze din nou manevrați de către MÂNA INVIZIBILĂ a unei mafii transnaționale cu interese politico-economice asupra României (așa cum s-a concluzionat în discuția mea de ieri cu Adrian Severin, pe care o puteți găsi deja pe youtube, sau transcrisă pe solidnews.ro, începând cu această după-amiază).

Vă ofer fragmentul din discuția de ieri referitor la ce-am analizat mai sus:

„(…)Adrian Severin: Iartă-mă, un singur lucru, știi ce-a zis Danton, când a fost pus pe nedrept pe eșafod de către Robespierre, pentru a fi decapitat? I-a spus: „Robespierre, mă vei urma!”. Asta trebuie să le spunem parlamentarilor noștri: „Fiți atenți, că voi urmați”. Eșafodul este pentru toți, sau dacă vrei în limbajul românesc: „E o țeapă întotdeauna disponibilă, pentru fiecare”.

Cozmin Gușă: O să le mai indic și felul în care cei care au colaborat cu binomul și cu statul paralel au ajuns pe final la pușcărie, sunt exemple celebre, dacă n-o să creadă predicția ta o s-o întăresc eu cu acele exemple.

Adrian Severin: Uitați-vă la ce pățește Băsescu, la ce pățește Udrea…

Cozmin Gușă: Udrea, Cocoș ș.a.m.d. Și sunt mulți, mult mai mulți, îi cunosc pe majoritatea, nu vreau să le mai învârt cuțitul în rană.

Adrian Severin: Nu e nimeni scutit. În mare măsură eu spun că și Dragnea a pățit ce-a pățit pentru că a colaborat și nici n-a mers până la capăt în ceea ce trebuia să facă.

Cozmin Gușă: Sută la sută asta, dintr-un colaboraționist al Statului Paralel, Dragnea a ajuns în pușcărie, victimă a celor pe care i-a deservit. Vai de capul lui …”

Sursa articol: Facebook | Cozmin Gușă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Henry Kissinger, diplomatul de la vârful puterii americane, responsabil pentru milioane...

“Puțini oameni au fost responsabili pentru atât de multă moarte și distrugere și pentru la fel de multă suferință umană, în atâtea locuri din...

Liviu Alexa: Clujul seamănă cu Barcelona. Este împotriva capitalei, are propria...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a realizat un tablou al orașului...

Andrei Gușă lansează „Absolvenții de Școli Externe” (AASE), o organizație dedicată...

Andrei Gușă: “Absolvenții de Școli Externe” (prescurtat AASE), o asociație pe care o lansez azi, de Ziua Națională a României, este o organizație dedicată...

Majoritatea fondurilor alocate Ucrainei sunt cheltuite în Statele Unite, scrie Washington...

Cel mai bine păstrat secret despre ajutorul militar al SUA pentru Ucraina este că cei mai mulți bani sunt cheltuiți... în Statele Unite, scrie Washington...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
55,900CititoriConectați-vă
spot_img

Din categorie

spot_img