17.1 C
București
marți, mai 28, 2024
17.1 C
București
marți, mai 28, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriFinul lui Iohannis atacă dur 4 miniștrii ai lui Cîțu

Finul lui Iohannis atacă dur 4 miniștrii ai lui Cîțu

-

DISTRIBUIE:

Autor: Marius Vecerdea

Scrisoare deschisă către numitul Ioan Țiriac, un așa zis individ cu o mustață proeminentă și care declară că ar fi împlinit 80 de ani, și mai ales către cei 4 Miniștrii (Eduard Novak, Lucian Bode, Sorin Câmpeanu și Nicolae Ciucă) ai coaliției guvernamentale care conduc cele 4 Ministere în subordinea cărora, cu finanțare integrală din fonduri publice, funcționează 32 din cele 54 de structuri sportive prin care numitul Ioan Țiriac își exercită funcția publică de Președinte al FRT.

Numitule Ioan Țiriac, dacă tu ești acela care încă exerciți, ca și funcționar public (conform Art. 175 din Codul Penal) funcția de Președinte al Federatiei Române de Tenis,Știai că ieri, 1 Aprilie 2021, Curtea de Apel București a pronunțat o nouă Hotărâre judecătorească DEFINITIVĂ împotriva Federatiei Române de Tenis, prin care este respinsă Sesizarea Înaltei Curți de Casație și justiție și mai ales Apelul FRT in dosarul 9634/300/2018?

Știai că ieri s-au mai adăugat 2 judecători la lista impresionantă de 20 de judecători care s-au pronunțat împotriva FRT și au statuat multiplele ilegalități comise de Federatia pe care o conduci ilegal și abuziv?Știai că ieri a fost anulată prin sentință definitivă, a 7-a Adunare Generală a FRT, toate pentru multiple motive de nelegalitate?

Știai că, prin semnătura matale (expresie preluată de la un mustăcios octogenar) prin care ai emis Convocatorul Adunării Generale a FRT din 8 Aprilie 2021, ai comis infracțiunea prevăzută de Art. 321 din Codul Penal, respectiv ai falsificat un înscris oficial cu prilejul întocmirii acestuia, prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani?

Știai că, prin semnătura matale ai consemnat ÎN FALS în Convocatorul AG a FRT din 8 Aprilie 2021 faptul că ar exista membrii asociați la FRT, pe care tot matale i-ai convocat, deși nu există și nu au existat niciodată membrii asociați ai FRT, deși nu și-au exprimat niciodată voința de asociere la FRT niciuna din structurile sportive afiliate la FRT, deși niciuna din aceste structuri (in majoritate publice aparținătoare celor 4 Ministere conduse acum de cei 3 miniștrii PNL și unul UDMR) nu și-au adus un aport la patrimoniul FRT, deși Statutul FRT nici măcar nu prevede modul de dobândire a calității de asociat și nici drepturile și obligațiile membrilor asociați, deși Statutul FRT nu cuprinde in fapt nicio prevedere cu privire la membrii asociați?

Știai că, prin semnătura matale ai consemnat ÎN FALS în Convocatorul AG a FRT din 8 Aprilie 2021 faptul că așa zis membrii asociați ai FRT ar fi SEMNATARI AI ACTULUI CONSTITUTIV AL FRT!!!, deși în modul cel mai evident, actul constitutiv nu cuprinde nicio semnătură!!! și nu a fost niciodată asumat de nimeni, deși nici Statutul FRT nu cuprinde nicio semnătură și nu a fost niciodată asumat de nimeni?

Știai că, dacă o să prezidezi și o să conduci Adunarea Generală a FRT din 8 Aprilie 2021 pe care ai convocat-o prin semnătura matale cu Convocatorul emis ÎN FALS cu încălcarea codului penal, trimis unor așa zis membrii asociați ai FRT inexistenți, comiți alte INFRACȚIUNI denumite in codul penal UZ DE FALS, INSTIGARE LA FALS, ABUZ IN SERVICIU și că o să iei pedeapsă de închisoare CU EXECUTARE pe mulți ani?

Domnilor Miniștrii (al sportului, al educației, de interne și al apărării naționale).

Știați că structurile sportive înființate prin Ordine de Ministru și/sau Hotărâri de Guvern, finanțate prin alocații directe de ministerele conduse de Dvs și mai ales subordonate total Ministerelor Dvs (Cum sunt CS Dinamo, CSA Steaua, Cluburile Sportive Școlare, Liceele cu Profil Sportiv, Palatul National al Copiilor, Cluburile Sportive Municipale ale MTS) au fost convocate să participe ÎN FALS, ca și membrii asociați ai FRT, la Adunarea Generală a FRT din 8 Aprilie 2021?

Știați că, structurile sportive subordonate Ministerelor conduse de Dvs, au votat ÎN FALS, ca și membrii asociați ai FRT și tot ÎN FALS, ca și semnatari ai actului constitutiv al FRT, înscăunarea în funcția de așa zis Președinte al FRT a numitului Ioan Țiriac?

Știați că, structurile sportive subordonate Ministerelor conduse de Dvs, nu îndeplinesc condițiile legii pentru a putea fi membrii asociați ai unei Federații, respectiv NU SUNT NICI ASOCIAȚII ȘI NICI FUNDATII, conform Art. 35 din OG 26/2000 (în fapt prima prevedere cu privire la Federații din legea care reglementează dreptul la libera asociere prevazut de Art. 40 din Constituția României)?

Știați că, toate aceste structuri subordonate Ministerelor conduse de Dvs, prin participarea în calitatea FALSĂ de asociați și semnatari ai actului constitutiv al FRT la Adunările Generale ale FRT, comit INFRACȚIUNI grave prevăzute de Codul Penal?

Dragi Miniștrii ai coaliției guvernamentale de dreapta,Știați că, prin aceste actiuni ale structurilor sportive subordonate Ministerelor conduse de Dvs, sunt încălcate principii de bază ale politicilor așa denumite “de dreapta”, mai precis concurența neloială a instituțiilor statului, dar mai ales, SUNT PUR SI SIMPLU DISTRUSE INIȚIATIVELE PRIVATE ÎN SPORTUL ROMÂNESC?

Știați că, prin aceste actiuni și fapte ale structurilor subordonate Ministerelor conduse de Dvs, a fost pur si simplu distrus sportul românesc prin îndepărtarea tuturor oamenilor de sport care nu și-ai găsit un loc de muncă in structurile publice (fiind evident preferați tot felul de indivizi numiți pe criterii politice și fără nici un criteriu de performanța) și ați alungat in afara României oamenii de sport de calitate?

Domnilor Miniștrii – Lucian Bode, Nicolae Ciucă, Sorin Câmpeanu și Eduard Novak,Vă implor, opriți aceste INFRACȚIUNI, promovați inițiativa privată în sport și aduceți înapoi oamenii sportului românesc, dar mai ales, faceți vă rog ce ați promis românilor:REFORMA INSTITUȚIILOR STATULUI!

Sursa: Facebook | Marius Vecerdea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Capcana electorală

Autor: Sorin Roșca Stănescu În mod neoficial, România a devenit o colonie în care, sistematic, alegerile sunt astfel dirijate, încât să simuleze democrația. La capătul...

Clubul de Presă, elogiat internațional!

În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță de alți membrii ai Clubului de Presă, organizația de...

Bürgenstock poate reuși… dar fără Zelenski (și fără Cassis)

Autor: Guy Mettan Muntele Bürgenstock ascunde pădurea devastată a diplomației elvețiene. Iertați-mă pentru această metaforă zăpăcită, dar, din păcate, aceasta este trista realitate. De când...

Protestele anti Israel încep și-n România! Studenții UBB Cluj-Napoca și-au montat...

Mai mulți studenți de la Facultatea de sociologie și Asistență Socială au ocupat curtea instituției în semn de protest împotriva războiului din Fâșia Gaza....

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img