25.9 C
București
marți, iunie 25, 2024
25.9 C
București
marți, iunie 25, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriProgramul Național pentru Dezvoltarea Personală a Elevilor

Programul Național pentru Dezvoltarea Personală a Elevilor

-

DISTRIBUIE:

ThinkUp Academy, a school without borders,(o școală fără granițe), este o organizație de îndrumare antreprenorială și profesională a elevilor, prima de acest fel, unde îndrumarea se realizează chiar de către elevi care au reușit în proiectele lor și doresc să împărtășească experiența lor. Prin programele academiei, noi oferim suport, mentorat și îndrumare pentru tineri antreprenori, în crearea și implementarea propriilor proiecte. Serviciile primare oferite de ThinkUp Academy sunt mentoratul elevilor cu proiect, fără proiect și care doresc sprijin în orientarea în carieră.

ThinkUp Academy prezintă Programul Național pentru Dezvoltarea Personală a Elevilor.  Programul Naţional invită elevii cu iniţiativă din ţară să-și implementeze proiectele personale, sub îndrumarea mentorilor ThinkUp. Aceşti mentori sunt tineri cu experienţa propriului proiect şi a managementului de echipă.

 Acesta se află sub îndrumarea directorului de departament, Alexandru David elev în clasa a 11-a la Transylvania College.

Pe lângă facilitarea procesului de implementarea proiectelor proprii, Programul Național oferă elevilor instituțiilor partenere acces la două webinarii gratuite pe semestru,la alegerea fiecărei școli. Acestea vor fi ținute de mentori experți în domeniile respective, cu teme la alegere dintre opțiunile disponibile, precum: Cu Gândul la Viitor – Orientare în Carieră, Circuitul Banilor – Educație Financiară, Gândește Creativ – Educație Antreprenorială.

Fiecare webinar va avea 60 de elevi de gimnaziu și liceu iar acestea vor avea loc pe platforma Google Meet.

Beneficiarii direcţi ai Programului Naţional sunt elevii cu iniţiativă, însă pentru ajunge la aceştia şi pentru a le oferi Programul Naţional încheie parteneriate cu diverse organizaţii precum:

Şcoli publice şi private din ţară

Inspectorate Şcolare Judeţene

Consilii Judeţene ale Elevilor

Interacte

Diverse Organizaţii sau Firme (ajută mai ales la livrarea webinariilor şi la diseminarea informaţiei în publicul lor)

Viziunea acestui program este cea a creări unui ecosistem educațional conectat și competent,

care pune în centrul proceselor educaționale elevul, asigurându-i acestuia instrumentele și

abilitățile care îl vor transforma într-un cetățean competent, empatic și proactiv. De aceea am ales o abordare la nivel național.

Avem peste 150 de elevi înscrişi în Academie prin Programul Naţional în Semestrul II. 25 de elevi care și-au implementat proiectele în a doua jumătate a anului 2020 printre care se numără:  o farmacie online ca şi ajutor la afacerea părinților – Oradea, activităţi de ecologizare de păduri – Cluj, deschidere de filială a unei organizaţii Youth for Human Rights – Galaţi, platformă online de promovare a iniţiativelor tinereşti din ţară – Bucureşti.

Peste 40 de mentori cu experienţă ce se ocupă de îndrumarea elevilor

Pentru mai multe detalii despre activitățile ThinkUp Academy și Programul Național, vă rugăm să accesați website-ul academiei: 

https://think-up.academy/

Persoană de contact:

Ema Zanc, ema.zanc@mentor.think-up.academy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Petrișor Peiu: Guvernul a dat o ordonanță prin care le spune...

Autor: Oana-Medeea Groza Guvernul României a emis o ordonanță de urgență prin care își impune propria dorință asupra tuturor instanțelor din țară, fără drept de...

Julian Assange și-a câștigat libertatea printr-un acord cu SUA: va pleda...

După o saga juridică de ani de zile, Wikileaks anunţă că fondatorul Julian Assange a părăsit Regatul Unit după ce a ajuns la o înţelegere cu autorităţile...

MUNGIU – TEORIE EXPLOZIVĂ: COLDEA E PLĂTIT DE PREMIERUL ALBANIEI CA...

Politologul Alina Mungiu aruncă pe piață, într-o analiză pentru ”România curată”, un scenariu de-a dreptul incendiar legat de prestația fostului cap al SRI, Florian...

Ioanițoaia mizează pe un “blat tacit” la România-Slovacia.

Autor: Ovidiu Ioanițoaia Deși destui l-au contestat, iată că Edi Iordănescu a făcut ceea ce n-au reușit selecționerii dinaintea lui, chiar mai cunoscuți decât el...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img