9.7 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
9.7 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriInstituţie academică cu sediul în centrul Capitalei, imagine dezolantă, de şandrama

Instituţie academică cu sediul în centrul Capitalei, imagine dezolantă, de şandrama

-

DISTRIBUIE:

Această  uşă, fotografiată la interval de patru ani, în noiembrie 2019 , când mai avea un ciot de clanţă şi în noiembrie 2023, când era sprijinită cu un scaun hîrbuit, nu este de la buda unei cârciumi părăginite, din extremul periferic al vreunei mahalale din fostele oraşe muncitoreşti, azi nişte ghetouri ale mizeriei, înstăpânite de haitele de câini vagabonzi şi pisici fără stăpân.

Ușa soioasă cu  un ciot de clanţă,  după patru ani în aceeaşi stare, cu vopseaua roasă de trecerea deceniilor în care grija şi respectul pentru bunul public, faţă de locul de muncă şi, mai cu seamă, în raport cu funcţia socială a incintei din spatele uşii au dispărut, este de la intrarea în Marele Amfiteatru al unei instituţii academice cu sediul în centrul capitalei României:  Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila-Facultatea de Medicină Dentară.

La concucerea facultăţii se află  ca decan prof.univ.dr. Andreea Cristiana Didilescu şi un număr de cinci  prodecani: prof.univ.dr. Bogdan Alexandru Dimitriu, prof.univ.dr. Ana-Maria Cristina Ţâncu, prof.univ.dr. Sabina-Andrada Durac, prof.univ.dr. Anca-Silvia Dumitriu şi conf. univ. dr. Stana Păunică.

De câte ori aţi intrat în Marele Amfiteatru  ca să vă susţineţi cursurile, nu prea onorantă conducerea a Facultăţii de Medicină Dentară?

Situaţia ce cu multă amărăciune ne-a fost semnalată pare a fi emblematică pentru ansamblul managementului acestei instituţii de învăţământ universitar şi în total dispreţ pentru reputaţia şi prestigiul internaţional al fondatorilor şcolii româneşti de stomatologie.

Recrorul Universităţii de Medicină şi Farmacie, prof.univ. dr. Viorel Jinga  spunea la preluarea funcţiei, cităm : Prin optimizarea permanentă a managementului instituțional, UMFCD va evolua de la cea mai reprezentativă universitate din România la statutul de lider european regional.

Cu imaginea dezolantă, de şandrama a unui mare amfiteatru, ne îndoim, ne îndoim, domnule rector, de politica pe care v-aţi asumat-o pentru asigurarea calităţii managementului instituţional.

sursă: cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Curtea de Conturi: SUA ar fi țepuit Armata Română cu 213...

„Un audit al Curții de Conturi a descoperit că Guvernul American a omis să livreze Ministerului Apărării Naționale produse și servicii în valoare de...

Grigore Leşe: Melodia „Aşa-i românul” este din folclorul maghiar. Explicația dată...

Artistul Grigore Leşe a spus că melodia „Aşa-i românul", cântată cu precădere la manifestările de 1 Decembrie, provine, de fapt, din folclorul maghiar, transmite...

Testul SUA pentru Marcel Ciolacu

Autor: Sorin Roșca Stănescu Premierul a bătut șaua ca să priceapă iapa. Înaintea plecării în Statele Unite, el i-a dat elegant un bobârnac peste nas...

Institutul Nézőpont: România nu este înaintea Ungariei din punct de vedere...

Potrivit datelor Eurostat, România nu a depăşit Ungaria în ceea ce priveşte creşterea economică în termeni de paritate a puterii de cumpărare în 2022...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
56,000CititoriConectați-vă
spot_img

Din categorie

spot_img