7.8 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
7.8 C
București
miercuri, februarie 21, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăExterneScrisoarea guvernatorului Texasului, ce-a dat foc Americii!

Scrisoarea guvernatorului Texasului, ce-a dat foc Americii!

-

DISTRIBUIE:

Statul Texas a intrat oficial în stare de război!

Guvernatorul Greg Abbott a activat articolul 1 din secțiunea 10, paragraful 3 al Constituției SUA, care îi permite să declare legea marțială în stat și să acționeze fără a ține cont de guvernul federal.

Guvernatorul Greg Abbott a emis o declarație cu privire la dreptul constituțional al Texas de a se apăra și de a se proteja în timp ce președintele Joe Biden continuă să atace Texas și refuză să-și îndeplinească îndatoririle pentru a securiza granița.

„Executivul Statelor Unite are datoria constituțională de a pune în aplicare legile federale care protejează statele, inclusiv legile privind imigrația”, se arată în declarație. „Preşedintele Biden a cerut agenţiilor sale să ignore statutele federale care mandatează reţinerea imigranţilor ilegali. Neîndeplinirea de către Administrația Biden a obligațiilor impuse de Articolul IV, § 4 a declanșat Articolul I, § 10, Clauza 3, care rezervă acestui stat dreptul la autoapărare. Din aceste motive, am declarat deja o invazie în temeiul articolului I, § 10, Clauza 3 pentru a invoca autoritatea constituțională a Texasului pentru a se apăra și a se proteja. Această autoritate este legea supremă a ţării şi înlocuieşte orice statut federal.”

Redăm în continuare comunicatul integral:

„Guvernul federal a rupt pactul dintre Statele Unite și State. Executivul Statelor Unite are datoria constituțională de a aplica legile federale care protejează statele, inclusiv legile privind imigrația. Președintele Biden a refuzat să aplice aceste legi și chiar le-a încălcat. Rezultatul este că a doborât recorduri ale imigraţiei ilegale.
În ciuda faptului că a notificat într-o serie de scrisori – pe una dintre ele i-am livrat-o personal președintelui Biden – a ignorat cererea Texasului ca el să-și îndeplinească îndatoririle constituționale.
•Președintele Biden și-a încălcat jurământul de a executa cu fidelitate legile privind imigrația adoptate de Congres. În loc să urmărească penal imigranții pentru infracțiunea federală de intrare ilegală, președintele Biden și-a trimis avocații în instanțele federale pentru a da în judecată Texasul pentru că a luat măsuri pentru a-și securiza granița.
•Președintele Biden și-a instruit agențiile să ignore statutele federale care mandatează detenția imigranților ilegali. Efectul a fost acceptarea lor în masă în Statele Unite.
•În plus, risipind banii contribuabililor pentru a deschide infrastructura de securitate a frontierelor din Texas, Președintele Biden i-a primit pe imigranții ilegali dincolo de cele 28 de puncte de intrare legală de-a lungul podurilor de frontieră din sudul statului – poduri unde nimeni nu se îneacă – și în apele periculoase ale râului Rio Grande.

În conformitate cu politicile de frontieră ilegale ale președintelui Biden, mai mult de 6 milioane de imigranți ilegali au trecut granița noastră de sud în doar 3 ani. Aceasta este mai mult decât populația a 33 de state diferite din această țară. Acest refuz ilegal de a proteja Statele a provocat un rău fără precedent oamenilor de pretutindeni din Statele Unite.
James Madison, Alexander Hamilton și ceilalți vizionari care au scris Constituția SUA au prevăzut faptul că statele nu ar trebui lăsate la mila unui președinte fără drept care nu face nimic pentru a opri amenințările externe, cum ar fi cartelurile care introduc ilegal milioane de imigranți ilegali peste graniță. Acesta este motivul pentru care Cadrele au inclus atât Articolul IV, § 4, care promite că guvernul federal ‘trebuie să protejeze fiecare [Stat] împotriva invaziei’ și Articolul I, § 10, Clauza 3, care recunoaște interesul suveran al ‘Statelor’ de a-și proteja granițele. Arizona v. Statele Unite ale Americii, 567 SUA. 387, 419 (2012) (Scalia, J., disidență).
Neîndeplinirea de către Administrația Biden a obligațiilor impuse de Articolul IV, § 4, a declanșat Articolul I,§ 10, Clauza 3, care rezervă acestui stat dreptul la autoapărare. Din aceste motive, am declarat deja o invazie în temeiul articolului I, § 10, Clauza 3 pentru a invoca autoritatea constituțională a Texasului de a se apăra și a se proteja. Această autoritate este legea supremă a teritoriului și înlocuiește orice statut federal. Garda Națională din Texas, Departamentul de Siguranță Publică din Texas și alți membri ai personalului din Texas acționează în baza acestei autorități, precum și a legii de stat, pentru a securiza granița cu Texasul.

 

 

https://gov.texas.gov/uploads/files/press/Border_Statement_1.24.2024.pdf

https://gov.texas.gov/news/post/governor-abbott-issues-statement-on-texas-constitutional-right-to-self-defense

traducere și adaptare: Oana-Medeea Groza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Detalii despre vizita șefului FBI, Christopher Wray, în România și legătura...

Autor: Oana-Medeea Groza A fost oficializată decizia guvernanților de a opta pentru alegerile europarlamentare comasate cu localele, dar și decizia de a întocmi liste comune...

Purice: Sorosiștii au pierdut influența în România, vor fi neglijabili în...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat starea sorosiștilor în...

Comaroni: Iohannis a rămas șeful, cu acordul SUA, iar Ciolacu trebuie...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a descris tabloul luptei...

Petrișor Peiu: Dobânzile la depozite practicate de bănci sunt mai mici...

Autor: Oana-Medeea Groza Circulă în presă informația conform căreia se prăbușesc dobânzile percepute de bănci la depozitele bancare. În emisiunea „Dincolo de propagandă”, de la...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
63,600CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img