9.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
9.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăExterneVărsând lacrimi de crocodil pentru Navalnîi și ignorându-l pe Assange

Vărsând lacrimi de crocodil pentru Navalnîi și ignorându-l pe Assange

-

DISTRIBUIE:

Autor: Caitlin Johnstone

Dacă vă aflați într-o țară al cărei guvern a participat la persecuția lui Julian Assange, atunci puteți păstra tăcerea despre Navalnîi.

Întreaga clasă politico-media occidentală analizează moartea în închisoare a liderului opoziției ruse, Alexei Navalnîi, și este acompaniată de cetățeni ai imperiului de vest plin de propagandă. Între timp, ultima încercare a lui Julian Assange de a face apel la extrădare în Statele Unite va avea loc în câteva zile și va primi foarte puțină atenție.

Nu aș fi putut avea o părere mai proastă despre cei care preferă să vorbească despre persecuția lui Navalnîi într-o țară îndepărtată care nu are nimic de-a face cu ei decât să vorbească despre Julian Assange, persecutat de propriul guvern. Acesta este cel mai jalnic comportament posibil.

Da, sunteți atât de curajoși să vă arătați pumnii împotriva unei țări din cealaltă parte a planetei care nu are control asupra propriei voastre țări, în timp ce refuzați să vă opuneți structurii de putere sub care trăiți și care ucide încet un jurnalist care a denunțat crimele sale de război. Absolut dezgustător.

Dacă locuiți într-o țară al cărei guvern a participat la persecuția lui Julian Assange, atunci puteți păstra tăcerea despre Navalnîi. Ori de câte ori văd oameni care deplâng persecuția jurnaliștilor și a deținuților politici din alte țări, în timp ce ei înșiși trăiesc într-o țară al cărei guvern îl persecută pe Julian Assange, nu pot să nu mă gândesc la Matei 7:4-5, „’Frate, lasă-mă să-ți scot paiul din ochi’ și, când colo, tu nu vezi bârna din ochiul tău? Fățarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău.”

Ultima încercare de a contesta extrădarea în Statele Unite va avea loc pe 20 și 21 februarie la Londra.

Eliberați-l pe Julian Assange.

Potrivit surselor, Egiptul a început să construiască o tabără fortificată în Deşertul Sinai, la sud de graniţa cu Gaza, pentru a primi palestinienii care vor fi alungaţi de atacul israelian asupra Fâşiei Gaza, o capitulare majoră a unui plan pe care Israelul îl promovează încă din primele zile ale atacului.

Este o coincidență uimitoare că fiecare etapă a „răspunsului Israelului de pe 7 octombrie” seamănă exact cu ceea ce ar fi urmat dacă Israelul ar fi pus în aplicare programele pe care intenționa să le pună în aplicare de mai mulți ani.

Guvernul australian adoptă noi legi autoritare pentru că cineva a scurs conținutul unui grup WhatsApp în care sioniștii complotau să distrugă viața vocilor pro-palestiniene, fals prezentat acum ca o “listă de evrei” hitleriști. Oscar Grenfell de pe site-ul World Socialist oferă mai multe informații.

Replica mea preferată a apologeţilor Israelului este că ei insinuează că trebuie să fii antisemit pentru a te concentra doar pe crimele din Israel din ultimele patru luni, ca şi cum asaltul Israelului asupra Gazei nu a fost, evident, cel mai rău lucru care se întâmplă în lume acum.

Genocidul activ din Gaza este o preocupare mult, mult, mult mai urgentă și imediată decât antisemitismul și ar trebui tratat ca atare. Acest lucru este evident și nu ar trebui să existe nicio controversă cu privire la asta.

Înainte, urmăream mai mulţi profesori care se ocupau de trezire şi practică spirituală şi era o nebunie să văd câţi dintre ei nu au nimic de spus despre Gaza sau pur şi simplu sunt de partea Israelului.

Ce bine a făcut toată această muncă interioară dacă te conduce la aprobarea tacită sau explicită a unui genocid eficient? La ce sunt bune toate aceste idei și intuiții dacă tot ceea ce fac ei este să te facă să te simți bine în interior, dar asta să nu se traducă în niciun efect pozitiv asupra lumii exterioare? Ce ne pasă de o răsturnare a conștiinței și de un foc de artificii Kundalini dacă rămânem o ființă umană săracă, care contribuie la starea de rău și disfuncția speciei?

Dacă spiritualitatea voastră nu duce la schimbări pozitive în voi înșivă și în mediul vostru, este doar o mare înșelăciune. Dacă v-ați angajat în auto-realizare și trezire timp de decenii și nici măcar nu sunteți capabili să vă opuneți genocidului și curățării etnice, atunci v-ați irosit viața pe inițiative fără valoare. Ar fi fost mai bine să faceți activități recreative pe Internet sau să luați o doză bună de opiacee în tot acest timp.

sursă: arretsurinfo.ch

traducere și adaptare: Oana-Medeea Groza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Înregistrările BOMBĂ despre traficul de influență și corupția din România –...

Autor: Oana-Medeea Groza Jurnalista Iosefina Pascal a abordat subiectul dezvăluirilor incendiare referitoare la rețeaua lui Florian Coldea și la corupția de la nivelul statului, în...

Părintele Ciprian Mega: o lecție de patriotism și demnitate românească, tocmai...

Autor: Ionuț Țene Pe părintele Cipiran Mega nu l-am cunoscut personal, ci doar prin comunicarea privată, printr-o o rețea de socializare în anul 2016, când...

Liviu Alexa: Ma bag in razboiul Dines vs Cancan & RTV....

Autor: Liviu Alexa Daniel Dines e un miliardar pe hartie generat de bule si controverse bursiere care a fatat un unicorn ce, paradoxal, a fost...

Continuă bătaia de joc la Capitală – acum cu actori reșapați.

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat și comentat situația de la București, unde medicul...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img