6.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
6.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăPoliticăAdevărul senzațional despre “impostorul” Cîrstoiu, candidatul lui Iohannis!

Adevărul senzațional despre “impostorul” Cîrstoiu, candidatul lui Iohannis!

-

DISTRIBUIE:

Autor: Valeriu Nicolae

Ce zice Cîrstoiu, lumina la București a lui Ciucă și Ciolacu, e că, practic, părinții lui au fost niște  neica nimeni și nu au nicio legătură cu succesul lui. Tatăl, un amărăștean de economist și mama, ingineră. Pe logica asta, fiul agramat și nehoț al nemafiotului ăla de Piedone a ajuns pe merit  parlamentar de Suceava, căci el vine dintr-o familie cu un tată pușcăriaș, fără liceu și o mamă casnică. Eba Băsescu tot la fel, a ajuns europarlamentar muncind din greu și împotriva tuturor că și ea vine dintr-o familie săracă, cu tată nealcoolic, necurvar și mamă tot șomeră.

Tac-su lui Cîrstoiu a făcut cursurile de la ASE și o postuniversitară tot la ASE, zice el. Un curs numit „Organizarea și conducerea unităților economice”. Problema mare aici, cursul nu a fost la ASE, ci la Academia Ștefan Gheorghiu, locul ăla unde erau pregătiți cei mai importanți comuniști turnători la Securitate. Probabil, omului e amnezic, am zis să punem noi cursul ăla predat la Ștefan Gheorghiu, să-și reamintească. Da, tatăl lui Cîrstoiu la 40 de ani era indiscutabil unul dintre cei mai importanți comuniști din Argeș. Că imediat după Revoluție a ajuns primarul Piteștiului nu a fost făcătura Securității, cum nici numirea lui pe poziția de prefect de Argeș nu a avut nicio legătură cu structurile fostei Securități. Da, la Argeș, în primii trei ani după revoluție porcii zburau stoluri, stoluri și Securitatea nu avea nici o legătură cu numirile de superputere. Și cum devine Băsescu, turnător la Securitate și ministru al transporturilor în timpul unui guvern controlat de Securitate,  nașul fiului lui Gică Nimeni, cum pretinde propunerea la primărie a PSD-ului? PSD-ul, mă, inamicul pe viață a lui Băsescu. Cum? Că fiul era în facultate când s-a căsătorit, deci sigur, sigur a fost tac-su care a rezolvat nășia. Și cum se face că în momentul în care același Băsescu câștigă alegerile, îl numește prefect la Argeș pe același economist amărât, fără influență, Cîrstoiu senior. Fost director al unei întreprinderi comuniste de importanță strategică, probabilitatea ca Ion Cîrstoiu să nu fi avut legături cu Securitatea este, practic, zero. Mai clar, propunerea PSD-PNL pentru București este băiatul unuia dintre cei mai importanți lider comuniști din Argeș. Tatăl lui apare în scandalul permiselor auto de la Pitești, unde era perfect, locul unde Piedone și-a luat 5 categorii de permis într-o singură zi. Omul care era considerat mâna dreaptă la Pitești a lui Băsescu, și el turnător la Securitate. Tatăl domniei sale, conform presei, a fost cel care a furnizat bâte pentru mineri. Pe bune!? Deci liberalii propun la primărie pe fiul unuia care a ajutat cu bâte minerii! Băi, ce jeg a ajuns și partidul ăsta. Și sigur că Cătălin îl are model pe tac-su, căci lipsa aia acută de coloană vertebrală e baza succesului oportuniștilor lacomi. Ion Cîrstoiu a fost asociat în afaceri cu Rizescu Gheorghe, senator, imediat după Revoluție, subprefect de Argeș, un traseist îngrozitor, om și el cu o carieră solidă în timpul comunismului și membru al partidului turnătorului la Securitate, Dan Voiculescu. Probabilitatea ca Rizescu să nu fi avut legături foarte solide cu Securitatea este, și ea, infimă. A fost în comisia parlamentară care a investigat, chipurile, corupția de la începuul anilor 1990, comisia aia care, de fapt, a acoperit corupția, că cele mai mari tunuri și cele mai nepedepsite s-au întâmplat atunci.

Ca să fie lucrurile și mai frumoase în județul ăla îngrozitor de corupt, cei doi asociați au fost ambii subprefecți de Argeș, apoi inspectori guvernamentali. Desigur, acestea sunt niște coincidențe și nu un mecanism bine pus la punct al rețelelor foștilor securiști. Hai să vedem ce spunea tatăl domnului Cîrstoiu, prefect de Argeș despre sănătate: „…se fac, se rezolvă, avem…”. Vă amintește de cineva? Da, momentul „avem de toate”, cu protagonist Bănicioiu, pe atunci Ministrul Sănătății, la trei zile după Colectiv, în urma discuției avute cu managerul Spitalului Universitar, da, da, Cîrstoiu junior. Dar să revenim la tatăl domnului Cîrstoiu care vorbea despre găinăriile din spitalele aflate în județul său ca și cum ai fost un observator imparțial, fără de putere și nu unul dintre cei mai influenți politicieni la acel moment. Mă, mori când îi auzi vorbind de corupție. Pe bune, că pe smeriții ăștia dacă îi prind nevestele în pat cu alta sunt în stare să zică „hai dragă, să nu ne repezim la concluzii, ai de gând să crezi toate curvele sau ochii proprii sau mă crezi pe mine, prefectul ploii, șeful de partid, sau ce … de preacinstiți ce sunt”. Iar apoi se va uita galeș în ochii nevestei și va jura pe Biblia aia de Muscel că nu e nimeni în pat cu el, că doar amanta e lângă el, în picioare, dezbrăcată, dar neatinsă. Dar divaghez…

Fiul, la vremea când tatăl ne explica cât de bine dotate sunt spitalele și cum e cu corupția, fiul era ditamai directorul la cel mai important spital din România. Despre cariera lui Cîrstoiu și cum s-a descurcat legal omul a cărui familie nu avea influență, dar era nășit de președintele Băsescu, s-a tot discutat. Omul reușea să fie funcțional undeva la trei ore de somn pe noapte, ani de zile, lucru care e foarte improbabil, ca să nu zic ce cred … de mesianic. Exact același lucru se întâmplă și cu soția lui care are exact aceleași etape ca și soțul. Ambii, soț și soție, devin angajați la cel mai  bun spital din București și tot ambii devin preparatori la universitate în același an și își fac, incredibil, ambii doctoratele în același timp, când ei munceau de dimineață până dimineață la spital. Când paștele pisicilor cîrstoilor erau oamenii la universitate și în biblioteci, nu vrea să întrebe nimeni, că doar omul nu e un neica nimeni și deloc protejat de Securitatea transformată în servicii. Ambii își dau rezidențiatele cu mult înainte de termen, cu doi și respectiv trei ani înainte; ambii devin rapid asistenți universitari și în același an și șefi de lucrări tot în același an. Cum au devenit asistenți când ambii au devenit medici specialiști după ce au devenit asistenți universitari? Miracol, tati, nu știți voi… Și ăștia sunt continuu cu Dumnezeu în gură ca tot restul impostorilor de care vorbim aici la emisiune. Remarcabil este că la momentul nașul Băsescu era  președinte și, practic, domina viața politică din România, finul a devenit la șase ani de la terminarea facultății director și la șapte ani președintele Consiliului medical al celui mai important spital din România. Băi, oameni excepționali, cu mult peste tupeistul ăsta, nu ajung nici măcar în dublul anilor în poziții de același fel. Miracole! V-am spus eu că e plin de Einstein la noi ai căror tați au fost mega-securiști sau simpli oameni din popor.

Mi-am dat examenul de primariat cu o derogare. Da, așa e, dar uitându-mă în ochii tuturor colegilor mei, cred că 95% din medicii actuali din țară au derogări în a da aceste examene”. Tupeul ăsta infect cu care omul minte e un indicator clar de sociopatie, tati! 95% din finii lui Băsescu, poate, din băieții prefecțiilor, posibil. Dar cum să zici aberația asta? Derogarea este și a fost mult mult mai rară în ciuda mitelor enorme care circulă în blestemul care este sistemul nostru universitar de învățământ. Omul minte fără niciun fel de ezitare când e nevoie să-și acopere frauda. Hai să ne mai oprim asupra unui lucru. La 10 ani de la terminarea facultății omul conduce cel mai important spital din România; ei, ghiciți unde s-a operat el când a avut nevoie? La Viena, mă, că doar nu e pe populime ca voi. Da mă, directorul și managerul celui mai mare spital din Românica s-a operat la Viena. Să mor, că ăsta dacă-l punem primar la București o să se mute la Paris și o să ne zică zâmbăreț și amabil că noi suntem boi, că doar știm cu toții că Bucureștiul e micul Paris. Dar stai, stai, că mai știu eu pe cineva care deși era șef de stat, s-a operat în străinătate și nu, nu era șef de stat din Africa, mă. Cine să fie, cine să fie? Da, mă, Băsescu, a cărui fin era managerul celui mai șmecher spital din România și specializat exact pe problema pe care o avea Băsescu. Fin pe care el l-a decorat cu ordinul ploii sanitare în grad de  cavaler. Deci, nașul și-a decorat finul. Bă, eu tot vă zic că trăim într-un banc prost tare.

Cîrstoiu pare să aibă grave probleme de memorie, de cele de coloană vertebrală nu discutăm, că omul nu are așa ceva. „Oprescu nu a fost un primar rău. A fost un mandat bun, în care s-au făcut foarte multe proiecte”. Cum să-l lauzi pe Oprescu, un hoț sinistru? E drept că și ăla e fiu de oameni amărâți, că și tac-su a fost doar general de Securitate în timpul comuniștilor și corb la securiști nu-și scot ochii. Sau pe Firea care, practic, a băgat în faliment Bucureștiul, dar și ea are o carieră construită pe rețele de securiști. Cîrstoiu nu are niciun fel de jenă, îl mozolește grav pe Ciutacu („să știți că ați fi un foarte bun medic”). Da, Ciutacu, una dintre cele mai sinistre trompete de la televizor. Ciutacu, cel plătit de infractorul Ghiță, urmărit internațional. Ar fi fost bun ca doctor? Da, poate ca doctor legist, căci mânuiește senzațional cadavre politice.

„Nu, eu doar am botezat un copil…”. Asta zice, bre. Prin această echilibristică mentală în care a boteza un copil nu te face neapărat naș, domnul Cîrstoiu ne invită să înțelegem cât este de credincios. Copilul Elenei Băsescu este doar un prunc botezat, dânsul a botezat mulți, mulți copii, căci, ca orice fiu de șef comunist nu lasă nici o icoană nepupată. Bă, toți ăștia confundă creștinismul cu credința în șpagă, fală, curvăsărie și populism infect, că altfel nu se explică. Da, i-a dat ie făcută de mână într-o casă la Muscel și Biblia, probabil făcută tot de mână special pentru odrasla Ebei, fiica unui turnător la Securitate, promovată nesimțit și absolut fără nici un merit direct în Parlamentul European. Cum, cum să fii atât de populist și lingău?

Omul a fost numit în funcție de preacinstitul Videanu, mă. „Eu sunt manager interimar, până se va realiza concursul, să vedem cum o fi. Trei ani eu zic că sunt suficienți să-ți pui amprenta pe un spital”. Trei ani erau suficienți. Să vedem cum era după 8 ani. („Meseria mea nu e de manager de spital, asta e doar o chestie temporară”). Au trecut în total 15 ani de când Cîrstoiu conduce „temporar” cel mai important spital din țară. 15 ani și ăsta zice că e temporar!? Băi, ești sănătos la căpușor?

„Eu plec la 5:30 dimineața de acasă și mă întorc după ora 23:00”. Omul, să mor că pare mitoman. Zice că pleacă de acasă la 5.30 dimineața, deci se trezește la 5 și se culcă, probabil, cel mai devreme la 12. Deci doarme sub 5 ore pe noapte. Și totuși mai zice și asta: „tot timpul meu liber e dedicat copilului…”. Sigur că Ciutacu nu îndrăznește să întrebe care timp liber pentru copil? Îl scoală pe copil la 5 dimineața sau îl culcă după 12 noaptea? Mă, l-o pregăti omul pe viitorul James Bond al României și nu știm noi. Ciutacu nu întreabă nici cu cine lucrați domnule Cîrstoiu între orele 5:30-7:30 și între orele 18:00 și 23:00, că toate slujbele pe care le are necesită oameni cu care să lucreze; predă la facultate la orele alea, operează la orele alea, face consultații private sau cum? Că Ciutacu nu întreabă, știm de ce, că banii ăia mulți de la partide nu vin așa aiurea, ci vin pentru lins sau linșaj.

Omul mai are infinitul tupeu să mai zică și asta: „Hai să ne hotărâm cum cum e bine? Să n-ai nici un ban și să te duci într-o funcție publică? Cum e bine să te duci într-o funcție publică, cu bani sau fără bani?”. Păi hai să vedem care sunt diferențele de la intratul domniei sale într-o funcție publică și acum. Înainte de a deveni manager de spital, finul domnului Băsescu avea un total de 192 de metri pătrați, plus 100 de metri pătrați de anexe, toate fiind donații de la părinți. Acum are un plus de 361 de metri pătrați, iar anexele au dispărut. Asta înseamnă o valoare în plus de minim 500.000 de euro. Bijuterii în plus încă 50.000 euro; atunci avea în depozite 18.015 euro și 243.160 lei. Acuma are în plus peste 6 milioane și 526.982 de euro! Mă, în plus! De la intrarea în funcția publică, averea domnului Cîrstoiu a crescut cu un minim, mă, minim 2.350.000 de euro. La mediu sunt peste 3 milioane lejerean, dar pe minim asta înseamnă că cei doi soți au economisit 235.000 de euro pe an. Mă, economisit! Dacă scădem întregul profit făcut de toate firmele în care apar asociați cei doi Cîrstoiu, rezultă că au reușit să economisească din slujbele de la stat un minim de 75.000 de euro pe an, în fiecare an, timp de 10 ani, sau mai concret, fiecare dintre cei doi soți, de la stat au reușit să economisească în fiecare lună 3.125 de euro. Mă, de la stat, adică ambii economiseau în fiecare lună cu mult mai mult decât salariul președintelui.

Nu mai discutăm despre mârlănia asta absolută să fii șeful nevestei atât la spital, cât și la universitate, un nepotism abject care e interzis în mai toate locurile sănătoase în lume, dar la noi e cumva o regulă în sistemul medical. Nu discutăm nici despre cum e posibil ca ambii, și soț și soție, să promoveze identic, să aibă două slujbe senzațional de bine plătite la stat, în spital și la universitate, și în același timp să aibă și trei afaceri de care se ocupă, toate fiind afaceri unde ei muncesc. Dar este oare etic ca managerul unui spital și nevasta lui să primească bani de la firmele de medicamente, medicamente cumpărate de spitalul unde el este manager și recomandate de cei doi medici? Deci oamenii care fiecare dintre ei au două slujbe la stat și trei firme unde lucrează din greu mai au timp să facă și o grămadă de consultanțe pentru firme farmaceutice?

Sigur că ce am zis aici nu e ilegal, că doar legile le-au făcut securiștii în avantajul lor. Că doar nu sunteți tâmpiți să credeți că în avantajul nostru. Este, însă, total lipsit de etică și demonstrează un apetit înspăimântător pentru îmbogățire. Lăcomia este clar definitorie pentru Cîrstoiu. Lăcomia de bani, de funcții, de onoruri. Cum să te aștepți ca omul ăsta să fie un primar cinstit? În câteva zile Cîrstoiu are deja soluții pentru primărie, că doar dacă Ciutacu ar fi fost un doctor bun și el poate să fie brusc specialist și în primărie. Fără dubii, comparativ cu Piedone, Cîrstoiu este o alegere mai bună. Dar Piedone este o vomă, un limbric ar fi o alegere mai bună decât Piedone. Și vreau să fac ceva clar: eu nu sunt deloc, dar deloc unul dintre sectanții lui Nicușor Dan, din contră, am fost înjurat oribil de ei când am îndrăznit să le critic sfântul, dar Nicușor Dan a demonstrat fără dubii că e cinstit. Noi nu avem nevoie de hoți șmecheri în poziții publice. Nicușor e departe de a fi perfect, dar incomparabil o alegere mai bună decât Cîrstoiu. Și nu uitați, doar hoții votează hoți. Nu fiți hoți, mă! Domnu Cîrstoiu, hai sictir și la matale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

SRS: Cozmin Gușă, candidat independent la președinția României. Detalii despre decizia...

Informația momentului: analistul politic Cozmin Gușă va candida la președinția României ca independent! Anunțul a fost făcut de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, în direct...

Spânu: Institutele de sondare ce manipulează să fie pedepsite penal!

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat critic Eurobarometrul...

Israelul trebuie să se mulțumească cu faptul că n-a avut victime...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Cristian Diaconescu a vorbit despre...

Petrișor Peiu: Ungaria, Slovacia și Austria sunt „țări putiniste” pentru că...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Petrișor Peiu a analizat profilul economic al unor state...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img