19.7 C
București
joi, mai 16, 2024
19.7 C
București
joi, mai 16, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăGold FMGen. (r) Constantin Săvoiu: Geoană a fost pe rând omul lui Iliescu,...

Gen. (r) Constantin Săvoiu: Geoană a fost pe rând omul lui Iliescu, al lui Constantinescu, membru al oligarhiei pe care acum o critică, mai apoi “pescuit” de serviciile americane la NATO în calitate de valet. Ar fi o catastrofă să ajungă președintele României!

-

DISTRIBUIE:

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Gen. (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu a analizat ipoteza unei posibile candidaturi a lui Mircea Geoană la președinția României.  

Mircea Geoană, până în 1996, a fost în umbra președintelui Ion Iliescu, urmând ca odată cu preluarea mandatului prezidențial de către Emil Constantinescu să facă sluj imediat în fața noului președinte. Mircea Geoană a ocupat și funcția de Ministru de Externe și a fost un membru activ al oligarhiei pe care acum a ajuns să o critice. După părăsirea PSD-ului și după mai multe încercări nereușite de a-și înființa propriul partid, Mircea Geoană a fost „pescuit” de serviciile americane și pus adjunct la NATO.

„Nu are nicio șansă, pentru că niciun partid nu-l dorește. Nu-l vrea nici PSD-ul, nici PNL-ul. Nu va putea să facă nimic fără a avea în spate forța unui partid. În același timp, să nu uităm că dânsul este un ‘navigator’. Ar fi o mare nenorocire pentru România ca el să ajungă președinte! Geoană este în mod clar un valet al americanilor”, a punctat Gen. (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu.

Nici Klaus Iohannis nu are șanse prea mari să ajungă la NATO, pentru că există o altă personalitate care deja este pregătită și acceptată de lumea occidentală. Este vorba despre olandezul Mark Rutte, care aparține cercului Bilderberg și are toate șansele să fie numit. Klaus Iohannis are șanse mai mari să obțină un post de comisar european sau o funcție similară acesteia.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Ion Spânu, interviu senzațional cu Cozmin Gușă despre candidatura la prezidențiale.

Autor: Oana-Medeea Groza Cozmin Gușă i-a acordat un interviu de colecție jurnalistului Ion Spânu, chiar în Craiova, fiind invitat în studioul Top Secret Craiova. Cei...

Alexa: Eticheta de “prorus” este o tâmpenie emisă de propagandă.

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a vorbit...

Petrișor Peiu: Sportivii ar trebui să se revolte împotriva exceselor orchestrate...

Autor: Oana-Medeea Groza Se încearcă promovarea agresivă a agendei transumaniste la Jocurile Olimpice de la Paris. Prin desemnarea unui drag queen care să poarte flacăra...

Mohammad Murad și George Simion au lansat programul pentru Constanța

AUR Constanța a organizat miercuri, 15 mai a.c., la ora 18.00, la Hotel Del Mar Ballroom, Mamaia, evenimentul „Lansarea Programelor de Administrație pentru Municipiul...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img