18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024
18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăEditoriale“Lacatusii lui Coldea” – Mafia rusa, bani la sacosa, bani in dulap,...

“Lacatusii lui Coldea” – Mafia rusa, bani la sacosa, bani in dulap, acte false, achizitii ilegale, biroul secret al lui Coldea

-

DISTRIBUIE:

Autor: Iosefina Pascal

“Lacatusii lui Coldea” – Mafia rusa, bani la sacosa, bani in dulap, acte false, achizitii ilegale, biroul secret al lui Coldea

Astăzi intrăm în măruntaiele grupării CryptoDATA Coldea și aprofundăm laitmotivul banilor la sacoșă, evaziunii fiscale, averilor nejustificate, legătura cu Rusia și implicarea directă a lui Florian Coldea și Dumitru Cocoru în afacerea CryptoDATA.

Modul infracțional organizat de acțiune cu privire la plata taxelor și salariilor și achizițiile de bunuri mobile și imobile:

În numeroase rânduri am sesizat că Ovidiu Toma, împreună cu complicii săi, Bogdan Mărunțiș, cumatrul lui Florian Coldea, Lavinia Capră, sora lui Ovidiu Toma, Adina Niculae, sotia lui Ovidiu Toma, Adela Mărunțiș si multi altii, au efectuat numeroase plăți suspecte folosind bani cash.

Modul de operare era următorul:

Un băiat, pe care ei îl numeau „Moșu”, venea și aduna sacoșe cu bani la sediul CryptoDATA, banii fiind obținuți din vânzarea de criptomonede la cetățeni chinezi din Dragonul Roșu. Pe scurt, Toma îi dădea Moșului criptomonede, iar Moșul le dădea criptomonedele chinezilor care îi dădeau la schimb sume mari de bani.

Aveți mai jos exemple:

Banii cash erau folosiți pentru tot felul de achiziții nelegale, având în vedere faptul că erau achiziții în interes personal făcute de Ovidiu Toma și complicii săi, facturate fictiv prin diversele firme pe care acesta le controlează.

De la carpete pentru sufrageria mamei lui Toma, la plase de țânțari, la mașini de lux, la reparații pentru mașini de lux, la mobilier pentru zecile de apartamente cumpărate de gruparea CryptoDATA și bilete de avion pentru vacante de lux (neapărat fără nume) și alte evenimente, nunți, botezuri, cumetrii.

Aveți exemple mai jos:

Macanuri, Huracanuri, Urusuri, avem de toate cu bani la sacoșă și acte false:

În cadrul acestor activități, gruparea CryptoDATA Coldea a recurs inclusiv la falsificarea unor semnături ale ofiterului DIICOT, Adela Maruntis si ale pilotului MAPN, Bogdan Maruntis, pentru a finaliza anumite plăți:

Un exemplu flagrant ce merită atenție deosebită este momentul în care Ovidiu Toma afirmă că a plătit 10.000 de euro cash unui notar care apare în multiple contracte suspecte încheiate de Ovidiu Toma și gruparea CryptoDATA Coldea:

Un alt exemplu este sacoșa cu 2 miliarde de lei livrată lui Silviu Capră, soțul surorii lui Ovidiu Toma, și asociatul unor personaje foarte interesante cărora le voi dedica un episod întreg în curând – “Capra cu trei sacose”.

Apropo de achiziții, am câteva înregistrări audio cu Ovidiu Toma și sora sa care dezbat cum să ascundă bunurile achiziționate pentru a spăla banii din criptomonede și scheme ponzi cu criptomonede.

Am inregistrari in care Ovidiu Toma ne explica exact cum sunt folositi ilegal minerii de la GEROM S.A. de catre CryptoDATA, IN SEDIUL CryptoDATA.

Am inregistrari in care tot Ovidiu Toma ne spune ca nu e bine sa se stie ca are multi bani, pentru ca apar intrebari.

Trebuie reținut și faptul că Ovidiu Toma, precum și familia sa, au numeroase probleme financiare, popriri, executări silite și, astfel, Toma apelează la numeroșii săi complici pentru a gestiona, din punct de vedere legal, numeroasele sale firme.

Un exemplu concret îl reprezintă următorul dialog halucinant în care Ovidiu Toma și sora sa, Lavinia Capră, administratora unora dintre firmele lui Toma, decid că trebuie să iasă din firme pentru a putea primi fonduri europene și guvernamentale.

O parte dintre aceste proiecte le-ați văzut semnate chiar de generalul SRI Dumitru Cocoru, partenerul lui Florian Coldea și a lui Ovidiu Toma.

Probabil vă întrebați deja „Unde sunt și ce fac instituțiile statului?”. Ei bine, contabila acestor firme este doamna Elisabeta Mărunțiș, celebra mamă a lui Bogdan Mărunțiș, cea care a transformat Gerom S.A. în fabrică de criptomonede. Doamna Mărunțiș a fost preluată la firme pentru că știe să facă diverse scamatorii astfel încât să „fie liniște”. Atât de liniște încât în anul 2020 a avut loc un control aranjat al ANAF chiar pe 23 decembrie, când toți funcționarii publici erau plecați în vacanță, la sediul CryptoDATA. Ce credeți că s-a întâmplat? Nimic, inspectorii au fost trimiși acolo ca să nu vadă și să nu audă nimic.

Apropo de ferma de criptomonede…

Știați că gruparea Coldea CryptoDATA a mutat pe ascuns toți minerii de la Gerom S. A.? Da, în 2020 au închiriat un tir și zeci de nepalezi care să preia toate calculatoarele de minat de la Gerom S. A. și să le ducă într-o clădire achiziționată tot pe ascuns de Ovidiu Toma în Ciorogarla. Noul sediu al fermei a fost vizitat chiar de către cântăciosul CRBL, partenerul lui Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș în afacerea Gerom S. A.

Aveți aici dovada:

În sediul din Voluntari al CryptoDATA „pereții au urechi”…

Asta le-a spus chiar Ovidiu Toma complicilor după ce, în creierii nopții, niște băieți de-ai lui Florian Coldea au instalat tehnică de interceptare în sediul CryptoDATA. Dar mai interesant este faptul că Florian Coldea, zis „Boss” în discuțiile dintre cei de la CryptoDATA, are propriul său birou în sediul CryptoDATA:

Sediul CryptoDATA este vizitat și de Dumitru Cocoru și Dumitru Dumbrava. Ba chiar „nea Cocoru”, cum îl alintă gruparea CryptoDATA, a trecut pe la sediu pentru a ridica telefoanele criptate fabricate în China și a le distribui la diverse persoane interesante:

Printre persoanele interesante la care ajung telefoanele criptate, se numără Mafioți ruși, angajați ai MAPN, foști ofițeri STS și alte persoane de peste hotare. Vă reamintesc faptul că atât laptop-urile, cât și telefoanele, ce utilizează softurile CryptoDATA pot fi dezactivate și controlate de la distanță.

Vedeți aici exemple:

“Valera” este nimeni altul decât Valeriu Gori, basarabeanul arestat în 2013 după ce DIICOT a demonstrat că făcea parte dintr-o grupare de traficanți de țigări care era condusă de celebrul mafiot moldovean Ion Gușan, zis Nicu Patron.

De altfel, spun surse din rândul anchetatorilor, Valera ar fi chiar cumnatul lui Nicu Patron și mâna lui dreaptă. Nicu Patron este reprezentantul mafiei ruse în România.

„Nicu Patron are din 2001 statutul de „hoţ în lege” – criminal de rang superior, originar din spaţiul CSI – responsabil pentru respectarea codului de legi al clanului, pentru organizarea bandei şi judecarea celor care încalcă disciplina în cadrul grupării infracționale, precum şi pentru colectarea veniturilor”, se arăta în rechizitoriul DIICOT. Procurorii notează că statutul de „hoţ în lege” se acordă de liderii grupărilor criminale situati la cel mai înalt nivel la Moscova.

Conform DIICOT, Valeriu Gori, zis Valera, „sub directa coordonare a lui Ion Gușan, zis Nicu Patron, efectuează frecvente deplasări pe teritoriul României, Republicii Moldova și Ucrainei, pentru a contacta liderii, sau după caz membrii unor nuclee criminale autohtone, pentru a stabili detaliile realizării unor operațiuni ilegale, supervizând derularea unor ample operațiuni de contrabandă, contrafacere, reglare de conturi, colectare taxe de protecție, șantaj și alte operațiuni ilegale, precum și împărțirea câștigurilor astfel obținute participanților, asigurând legătura dintre liderul grupării și supraveghetorii zonali”.

Imaginați-vă, un angajat al MAPN, Bogdan Mărunțiș, vinde telefoane criptate la ruși, în Rusia, la Mafioți ruși în România și, concomitent, colegilor săi din cadrul MAPN. Absolut halucinant!

Pentru că sunt fată de treabă, vă las un mic preview pentru ceea ce va urma… Palatul lui Toma!

 Îl avem aici pe celebrul organizator de turnee de poker și combinator din lumea jocurilor de noroc, Sorin Constantinescu, care ne spune pe TikTok că a cumpărat Conacul Sfântul Sava Brancovici de la Ineu cu 2 milioane de euro împreună cu asociatul său, Ovidiu Toma.

În episodul următor voi prezenta celelalte firme ale lui Ovidiu Toma pe care le conduce prin interpuși, de la agricultură, la energie, la imobiliare și servicii de pază, vom face un tur al proprietăților deținute de Toma, Mărunțiș și de complicii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Ionescu: Vom pune mare presiune în continuare asupra generalilor interlopi, bravo...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Iulian Ionescu (noul membru al Clubului de...

Petrișor Peiu: Consumul redus de energie din România demonstrează dezindustrializarea țării...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Raport despre economie”, de la Radio Gold FM, profesorul de economie Petrișor Peiu a vorbit despre domeniul energetic al României,...

Comaroni: Activitatea firmelor vizate pentru extorcare de către generalii-interlopi, era blocată...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a explicat la ce...

Gușă: Telenovela ”Ion Cristoiu – Coldea” devine palpitantă, generalul-interlop l-a sunat...

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM) Autor: Cozmin Gușă În urma susținerii de către Ion Cristoiu a ipotezei că dosarul de la...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img