22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăGold FMPetrișor Peiu: În cursa pentru București, Nicușor Dan este pe locul 1...

Petrișor Peiu: În cursa pentru București, Nicușor Dan este pe locul 1 dpdv al calității umane. Burduja nu are experiență și nici nu poate, păcat de studiile lui. Nici Firea, nici Burduja nu ar fi trebuit să accepte candidatura, vor avea o evoluție catastrofală. Atâta timp cât Piedone rămâne în joc, Nicușor va ieși pe 1, Firea pe 2, Piedone pe 3, Burduja și Enache pe locurile 4-5.

-

DISTRIBUIE:

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, profesorul de economie Petrișor Peiu a oferit un top personal al candidaților la Primăria Generală a Bucureștiului, în noul context creat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu și intrarea în cursă a Gabrielei Firea, din partea PSD, și a lui Sebastian Burduja, din partea PNL.

Din punctul de vedere al calității umane, Petrișor Peiu îl clasează pe Nicușor Dan pe locul 1, urmat de Gabriela Firea pe locul 2 și pe locul 3 se situează Cristian Popescu Piedone. Burduja se clasează pe locul 4, iar Mihai Enache pe 5. Dacă se retrage Piedone, Firea și Nicușor se vor bate pentru locul 1.

Sebastian Burduja se clasează pe locul 4, pentru că nu este o figură care să se remarce în această cursă electorală. Este o mare discrepanță între studiile consolidate ale lui Sebastian Burduja și faptul că acesta nu reușește să convingă electoratul să-l voteze. Probabil îi lipsește experiența, pentru că a fost pus în funcții importante direct de pe băncile facultății. S-a repezit să prezinte și să se laude cu niște proiecte care, de fapt, nu-l avantajează deloc (Centrala de la Tarnița, unde a ajuns la a 5-a prelungire a selecției consultantului care să facă un studiu de fezabilitate, și mini-reactoarele nucleare, mult prea scumpe). Burduja ar fi trebuit să aibă inteligența politică să nu intre în această bătălie, pentru că PNL-ul va obține un scor foarte mic.

Și Firea ar fi trebuit să-i refuze cu fermitate pe PSD-iști, pentru că au umilit-o prin faptul că nu i-au acceptat candidatura la început, dar acum o aruncă din nou în cursa electorală. Petrișor Peiu consideră că atât Firea, cât și Burduja vor avea o experiență catastrofală la aceste alegeri și că ar fi trebuit să-i refuze din start pe Ciolacu și Ciucă, lăsându-i să gestioneze singuri problema pe care au creat-o. Mișcarea Gabrielei Firea ar putea fi înțeleasă doar dacă ar exista o înțelegere subterană ca Piedone să se retragă din cursă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Piedone a atribuit 11 contracte de 1,9 milioane lei în numai...

În 30 aprilie 2024, firma Geca Impex PM a primit de la Primăria Sectorului 5, în mai puțin de 3 ore, 11 contracte în...

Turcescu: Lupii singuratici tânjesc după o haită!

Autor: Robert Turcescu Într-o discuție cu amicul avocat Florentin Țuca la podcastul lui „Pe drept cuvânt”, vine vorba, desigur, și despre presă, libertatea de exprimare,...

PSR, Partidul Satului Românesc, primul partid ce-l susține pe independentul Cozmin...

Partidul Satului Românesc, condus de către Marian Vișu Iliescu, și-a exprimat opțiunea de a-l susține pe Cozmin Gușă la președinția României în calitate de...

Un pseudo al treilea război mondial sau o adevărată „ciocnire a...

Autor: Petru Romoșan Momentul istoric actual global este deseori descris ca un posibil început al unui al treilea război mondial. Argumentul principal e războiul Ucrainian...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img