3.7 C
București
luni, martie 4, 2024
3.7 C
București
luni, martie 4, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriPrimăria Sectorului 4 respinge public încercarea Primarului General al Capitalei de a-și...

Primăria Sectorului 4 respinge public încercarea Primarului General al Capitalei de a-și asuma nemeritat efectuarea lucrărilor de refacere a Pasajului Unirii

-

DISTRIBUIE:

*℗

Urmare a declarațiilor fără legătură cu realitatea făcute de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, susținute în această seară, 26 iunie a.c., în cadrul emisiunii Jurnal de seară, moderată de domnul Cosmin Prelipceanu și difuzată de postul Digi24, pentru corecta informare a opiniei publice, Sectorul 4 al Municipiului București face următoarele precizări: 

Începând din luna aprilie a anului 2022, Pasajul Unirii și Planșeul Unirii, două obiective de importanță strategică pentru Capitală se află în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București.

Sectorul 4 al Municipiului București și-a asumat întru totul responsabilitatea punerii în siguranță și a consolidării celor două obiective de infrastructură. În acest sens, Sectorul 4 al Municipiului București a efectuat lucrările de punere în siguranță a pasajului rutier încă din  vara anului trecut, iar în paralel, a contractat servicii specifice în vederea efectuării celor două expertize tehnice realizate de către specialiștii Universității Tehnice de Construcții București și care încadrează atât Planșeul Unirii, cât și Pasajul Unirii în starea tehnică IV – nesatisfăcător, ce impune intervenții de urgență.

La acest moment, Sectorul 4 al Municipiului București este autoritatea contractantă în cadrul procedurii de licitație publică privind proiectarea și realizarea lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii.

În plus, până și finanțarea lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii a fost obținută tot de către Sectorul 4 al Municipiului București, ca urmare a unei ordonanțe de urgență, prin care Executivul a alocat administrației locale a Sectorului 4 suma de 150 de milioane de euro.

În aceste condiții, cu tot respectul pentru Primarul General al Capitalei, domnul Nicușor Dan și pentru funcția publică pe care o exercită, considerăm ca fiind total lipsit de corectitudine și lipsit de moralitate modul în care edilul Nicușor Dan încearcă să își asume total nemeritat proiectul de consolidare a Planșeului Unirii, făcând declarații referitoare la o lucrare extrem de importantă pentru bucureșteni în a cărei realizare propriu-zisă nu are niciun fel de implicare.

Reamintim că, la momentul producerii unor accidente rutiere la Pasajul Unirii, Primarul General a recunoscut public că întreaga lucrare este coordonată de către Sectorul 4 al Municipiului București și că Primăria Generală nu răspunde de lucrările efectuate. 

Pentru mai multe informații referitoare la stadiul lucrărilor de consolidare a Planșeului Unirii și a Pasajului Unirii, vă rugăm respectuos să vă adresați reprezentanților Sectorului 4 al Municipiului București.

*Articolele marcate cu ℗ reprezintă advertoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Hellvig: În trecut tv-ul făcea din politicieni vedete, azi vedetele devin...

Fostul șef al SRI desființează candidații-șampon și oamenii noi cu truse de machiaj Eduard Hellvig a scris pe reţaua X că, în România, ca peste...

Constelația europeană – scurtă analiză a europarlamentarilor români

Autor: Alin Stanciu Pe 27 Mai 2019 eram în Aeroportul Otopeni, pregătit să mă îmbarac pt zborul București - Copenhaga. Eram foarte obosit dar mulțumit....

Rezumatul discursului lui Putin în fața Adunării Generale a Rusiei

Președintele Vladimir Putin s-a adresat Adunării Federale a Rusiei. După ce a analizat modul în care Rusia a răspuns la provocările recente, Putin a declarat...

Venerabilul Dinu Săraru a plecat la Orientul Etern

Autor: Marius Ghilezan Scriitorul Dinu Săraru și-a încheiat socotolile cu viața și a plecat către Marele Orient, la vârsta de 92 de ani. S-a născut...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
64,800CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img