12.8 C
București
joi, mai 2, 2024
12.8 C
București
joi, mai 2, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriComunicat de Presă

Comunicat de Presă

-

DISTRIBUIE:

*℗

Partidul ARCA saluta intenția, desi relativ târzie a Guvernului României de reevaluare a activității Directorului General al SIE, dl Gabriel Vlase, urmată probabil, de o potențială demitere, in urma deficientelor in activitatea de baza al instituției.
Reamintim ca, încă de saptamana trecută, ARCA a fost singurul partid politic care a cerut, in spiritul legilor democratice a tuturor celor implicați in acest eșec național, inclusiv a Directorului General SIE.

Este inadmisibil ca o instituție fundamentala a statului și anume SIE sa nu poată anticipa și oferi sprijinul informativ absolut critic in fundamentarea unei decizii politice și pentru prevenirea unor acte ostile Romaniei și națiunii romane, așa cum a fost rejectarea absolut umilitoare in fata comunității internaționale și marginalizarea la periferia Europei a statului și națiunii romane.

In același spirit al asumării erorilor grosolane in managementul instituțiilor pe care, vremelnic, le conduc, partidul ARCA așteaptă și demiterea in regim de urgență a dl Lucian Bode, Ministru de Interne și responsabil final pe relația Schengen, neputincios in contextul bătăliilor Europene, și a dl Bogdan Aurescu, simbolic Ministru de Externe, incapabil sa înțeleagă și sa managerieze interesele țării și a națiunii pe care ar trebui sa o reprezinte in relațiile internaționale, așa cum s-a dovedit, vizibil in umilirea României de săptămână trecută.

Partidul ARCA reamintește tuturor decidenților politici din România, ca in orice democrație din lumea civilizata, nu exista putere fără responsabilitate, și ca urmare orice factor de putere din structurile funcționale (deținătoare ale puterii decizionale) ale unei tari trebuie să-și asume și responsabilitatea foarte concretă, nu doar declarativa, pentru absolut toate erorile și eșecurile lor.

Dar partidul ARCA, poate cu oarece naivitate, spera ca totuși in al 12-lea ceas, dnii Bode și Aurescu vor avea minima decenta, de a-și asuma solidar cu dl Vlase erorile grosolane in gestionarea proiectului Schengen eșuat și de a-și înainta public și imediat demisiile din funcțiile pe care repetam, le ocupa vremelnic.

*Articolele marcate cu ℗ reprezintă advertoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Corupție de zile mari în rândul oficialilor ucraineni

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea ”Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit cazurile de mare corupție din Ucraina. Astăzi, Zelenski l-a...

Judecători bolnavi psihic care încă judecă dosare

Autor: Oana-Medeea Groza Iosefina Pascal a prezentat câteva cazuri de magistrați care au probleme psihice și totuși activează în domeniul juridic, ocupându-se de dosare extrem...

Spânu: Devalizarea băncii Romexterra a fost operată tot de către rețeaua...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat marele scandal...

Protejarea martorului cheie în ancheta Coldea

Autor: Sorin Roșca Stănescu În fine, după atâta amar de vreme, suntem informați, fără prea multe detalii, că Florian Coldea ar fi intrat sub lupa...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img