9.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
9.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriLa presiunile plagiatorului Lucian Bode, falsificatorul Mădălin Hodor ar putea ajunge vicepreședinte...

La presiunile plagiatorului Lucian Bode, falsificatorul Mădălin Hodor ar putea ajunge vicepreședinte sau chiar președinte al CNSAS

-

DISTRIBUIE:

La presiunile plagiatorului Lucian Bode, falsificatorul Mădălin Hodor ar putea ajunge vicepreședinte sau chiar președinte al CNSAS, pe locul celor pe care îi făcuse ”CĂCAȚI CU OCHI” – foștii deținuți politic trecuți prin Experimentul Pitești. RUȘINE, PNL!

În urmă cu o săptămână, plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat, marți, numirea a zece membri în Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), informa Agerpres. Între ei se numără de acum și ucraineanul de origine romă Mădălin Hodor, cunoscut pentru mai multe falsuri răspândite în media la comandă, cu scop de execuție publică, după cum a fost în cazurile, nereușite, ale președintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop, sau Patriarhului României, PF Daniel.

Culmea, numirea lui nu a fost pe locurile minorităților conlocuitoare sau ale USR, cu care defila în trecut, ci s-a făcut la la presiunile milițianului Lucian Bode, din câte am aflat, care la rândul lui este subordonat unor instanțe străine, din câte se spune. Potrivit informațiilor din interiorul PNL, Bode acțiunează la cererea celor porecliți de Ion Cristoiu „Păduchii”, respectiv frații Muraru, care la rândul lor sunt teleghidați de alți doi înfrățiți propagandiști comuniști reșapați. Brătienii se răsucesc în morminte. Doi dintre ei, Dinu și marele istoric Gheorghe Brătianu, au fost uciși în temnițele comuniste. Mădălin Hodor a afirmat despre foștii deținuți politic că au fost niște „CĂCAȚI CU OCHI care se torturau între ei pentru un blid în plus”, repetând exact, după 70 de ani, tezele Securității NKVD-iste. Acum vrea să ocupe scaunul de la CNSAS al fostului președinte al AFDPR, Ticu Dumitrescu!

Mai mult, individul a fost dovedit și drept hoț din Arhivele CNSAS. Un raport intern din cadrul CNSAS, realizat de Alexandra Toader, pe atunci membru al Colegiului Consiliului, reprezentantă a Președinției României, scotea la iveală modul ilegal în care cercetătorul  Mădălin Hodor a scos pe piață informațiile care îl aveau ca țintă pe Ioan Aurel Pop.

Plagiatorul susține Falsificatorul

Acum aflăm că același plagiator PNL Lucian Bode trage sforile pentru ca mâine, miercuri, 3 aprilie 2024, în Parlament, oxiurul sistemului Medelin Hodor să fie votat chiar vice-președinte al Colegiului CNSAS. Operațiunea s-ar putea numi „Securitatea la repaus” sau ”Un falsificator susținut de un plagiator”. Ce poate să fie mai infracțional, curat parlamentar, decât atât? Reamintim că susținătorul din penumbră al lui Hodor, a rămas un plagiator dovedit, după ce, potrivit Deutsche Welle, s-a anunțat public că „analiza Universității Babeș Bolyai, potrivit căreia teza de doctorat a lui Lucian Bode este grav viciată, cu elemente de plagiat, rămâne în vigoare”.

„În concluziile analizei am văzut că sunt ignorate părțile care sunt în mod clar plagiat. Adică acele părți care n-au citare deloc sau care sunt copy-paste din română, paragrafe întregi, fără ghilimele, chiar dacă jos este marcată sursa. (…) Rămâne situația textelor care nu sunt atribuite sau sunt atribuite tot pe sărite. Acolo s-a judecat din ce am văzut intenția de a frauda.”, a afirmat prof. univ dr. Dacian Dragoș, președintele Comisiei de Etică UBB și președintele demisionar al Consiliului Național de Etică, potrivit presei. Hodor, ca săgeată a sistemului, a ridiculizat acuzele de plagiat în cazul Bode ca și în cazul Ciucă. „”Brătienii” l-au făcut șef la CNSAS pe controversatul istoric recrutat de SRI care a apărat furibund plagiatele lui Bode și Ciucă”, titra și 60m.ro.

Din faptele de arme ale croitorașului sistemului, Medelin Hodor: atacuri la foștii deținuți politic, Patriarh și președintele Academiei, furt din Arhiva CNSAS

În 2019, Hodor a avut tupeul și nesimțirea să afirme că studenții trecuți în anii ’50 prin Experimentul Pitești erau „niște căcați cu ochi care se torturau între ei pentru un blid în plus”, postarea fiind o reacție la declarația colegului său Mihai Demetriade, care afirmase, conform tezelor Securității bolșevice, că „victimele de la Pitești nu au fost chiar victime”.

Ulterior s-a aflat că cei doi „căcați” de la CNSAS predau pe șest și la Academia fostei Securități, actualul SRI.

În 2018, revista 22 a GDS a publicat sub semnătura lui Mădălin Hodor un articol în care prof. Ioan Aurel Pop, care candida în acel moment la funcția de președinte al Academiei Române, ziaristul Cornel Nistorescu și alții, erau acuzați că ar fi apărut „pe lista colaboratorilor Direcției Securității Statului”. Revista 22 afirma că este vorba de „Elitele colaboraționiste cu Securitatea”. În realitate, la o lectură mai atentă a textului, se putea vedea că era vorba de o listă a unor nume care erau propuse drept posibili colaboratori, spre contactare de către o unitate, UM 0225, însărcinată cu urmărirea emigrației.

Academicianul Ioan Aurel Pop fusese cercetat de CNSAS și avea adeverință de necolaborare cu Securitatea, eliberată chiar de încă din 2009, iar Hodor cunoștea foarte bine acest lucru. În plus, spre deosebire de susținătorii lui Hodor, Pleșu și Liiceanu, care făceau naveta București-Paris-Heidelberg în timpul „odiosului regim comunist”, „național-ceaușist”, Pop fusese lăsat să meargă în afara țării într-o excursie doar până în Bulgaria. Pentru încercarea sa de a-i compromite pe cei menționați în articol și pentru că a fost acuzat că a încercat să scoată, prin fraudă, documente din instituție, Hodor a fost cercetat și suspendat temporar din CNSAS. Acum e membru al Colegiului!

De asemenea, s-a mai dovedit că Mădălin Hodor a știut încă din 2015 despre lista pe care făcut-o publică doar în preajma alegerilor pentru președinția Academiei Române, cu concursul Germinei Nagâț, după cum a reliefat o investigație a Evenimentului Istoric.

Bomboana de pe colivă a fost când a apărut, la solicitarea EVZ, și pagina lipsă, ascunsă, din acest document al Securității, pe care apărea în capul la listă însuși „demistificatorul” Humanitas Lucian Boia, care a fost apoi silit să recunoască că afost colaborator al DIE o perioadă îndelungată de timp: peste 16 ani: „Ce era să fac? Nu cred că ar fi fost o idee bună să refuz”, a spus boiangiul lui Liiceanu.

Aici puteți citi dezvăluirile Evenimentului Zilei cu „pagina a doua” dosită/pierdută de SIE și CNSAS dintr-un fost dosar de „colaboratori” al DIE-CIE.

De asemenea, același Hodor a dezlănțuit o campanie împotriva Patriarhului Daniel, cu tentă de șantaj, afirmând că ar mai putea exista dosare de colaborator ale lui „Ciobotea” de când avea „nume de cod”, la CNSAS.

Despre această afacere murdară ActiveNews a publicat: Patriarhul României și Președintele Academiei, țintele neo-securiștilor de pripas. CNSAS se dezice de membrul GDS care i-a acuzat și șantajat public pe cei doi lideri. Reacții exclusive de la conducerea CNSAS și Ioan Aurel Pop. RAPORT: Hodor a furat

Mai recent afirmat în apărarea lui Vasile Bănescu că cancelarul lui Ceaușescu, nomenklaturistul Silviu Curticeanu, socrul fostului purtător de cuvânt al Patriarhiei, nu a intermediat vânzarea de sași și evrei în timpul regimului comunist (de notat că soția lui Bănescu, Cristina Popa, ajunsese chiar directoare a Liceului german din București, unde Bănescu era profesor). I-am demonstrat că minte și că este prost     informat.

Nu mai obosim cititorii. Ați înțeles cu ce poamă otrăvită s-a pricopsit CNSAS. Ar fi o adevărată rușine ca acest personaj să ajungă vice-președinte al CNSAS pe locul pe care a stat odinioară fostul deținut politic Ticu Dumitrescu!

Cine sunt noii și vechii membri ai CNSAS

Conform Agerpres, săptămâna trecută au fost votați pentru funcția de membru în Colegiul CNSAS și au depus jurământul, în plenul reunit al Parlamentului, următorii: Sorin Mărgărit (propus de Președinție), Constantin Buchet (propus de premier, a primit un nou mandat), Andreea Oana Grigorescu (propusă de grupurile parlamentare ale PSD), Florin Homorean (grupurile PSD), Cătălin Boris Precul (grupurile PSD, a primit încă un mandat), Mădălin Hodor (propus de grupurile PNL), Germina Nagâț (propusă de USR, primește încă un mandat), Adrian Petcu (propus de grupurile AUR), Ladislau Antoniu Csendes (propus de grupurile UDMR, primește încă un mandat).

Mandatele acestora sunt de șase ani și au început pe data de 29 martie. A mai fost votat, de asemenea, pentru a ocupa un loc de membru în Colegiul CNSAS, Gabriel Zamfirescu, propus de grupurile parlamentare ale PNL, dar el va depune jurământul la finalul anului deoarece mandatul său va începe pe data de 15 noiembrie 2024.

sursă: activenews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

SRS: Cozmin Gușă, candidat independent la președinția României. Detalii despre decizia...

Informația momentului: analistul politic Cozmin Gușă va candida la președinția României ca independent! Anunțul a fost făcut de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, în direct...

Spânu: Institutele de sondare ce manipulează să fie pedepsite penal!

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat critic Eurobarometrul...

Israelul trebuie să se mulțumească cu faptul că n-a avut victime...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Cristian Diaconescu a vorbit despre...

Petrișor Peiu: Ungaria, Slovacia și Austria sunt „țări putiniste” pentru că...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Petrișor Peiu a analizat profilul economic al unor state...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img