19 C
București
luni, aprilie 29, 2024
19 C
București
luni, aprilie 29, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăGold FMPetrișor Peiu: În topul viitorilor europarlamentari îl situez pe locul 1 pe...

Petrișor Peiu: În topul viitorilor europarlamentari îl situez pe locul 1 pe Gheorghe Piperea, Cristian Terheș pe 2, Siegfried Mureșan și Victor Negrescu pe 3. Negativ, pe toți cei care au stat și au aplaudat tâlhăriile Ursulei von der Leyen, respectiv au acceptat ideea absurdă a Schengen-ului aerian. În România nu a fost abordat niciun subiect de interes european real!

-

DISTRIBUIE:

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, moderată de Andrei Gușă, profesorul de economie Petrișor Peiu a oferit un top personal al candidaților de pe listele la europarlamentare, precizând care sunt cei mai slabi și cei mai potriviți politicieni pentru un viitor mandat în Parlamentul European.

Profesorul de economie Petrișor Peiu a început prin a preciza faptul că absolut toate proiectele și dezbaterile de la nivelul Parlamentului European ne afectează și pe noi, românii, direct sau indirect. Faptul că românii sau reprezentanții acestora ignoră deciziile care se iau la nivelul Parlamentului European va avea consecințe catastrofale, interesul României nefiind apărat.

În topul candidaților potriviți pentru a reprezenta România în PE este profesorul Gheorghe Piperea, pe primul loc, urmat de Cristian Terheș, un europarlamentar demn de laude pentru poziționările sale de până acum, iar pe locul 3 clasându-se liberalul Siegfried Mureșan, care are expertiză tehnică, și social-democratul Victor Negrescu.

În topul negativ, Petrișor Peiu i-a poziționat pe toți cei care au ridicat în slăvi bruxellocrația, începând cu Rareș Bogdan. Toți cei care au lăudat-o pe Ursula von der Leyen, care a avut o influență „demonică” asupra economiei Europei, cel puțin prin marele „tun” al vaccinurilor anti-Covid, și toți cei care au asistat pasiv la toate aberațiile și isteriile de tip Green Deal ale UE merită un loc în topul negativ realizat de Petrișor Peiu. În acest cerc al „Infernului” politic își au locul și toți cei care au acceptat fără pic de zbatere minciuna cu intrarea României în Schengen-ul aerian.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Donbass, în centrul războiului memorial

Autor: Guy Mettan  Între Rusia și Occident, între ucrainenii din Kiev și foștii ucraineni care au redevenit ruși, bătălia nu este doar militară, ci și...

Acordul OMS – România semnat pe furiș de Rafila – document...

Autor: Oana-Medeea Groza În weekend, Alexandru Rafila, actualul Ministru al Sănătății, a anunțat pe Facebook că a semnat un acord cu Organizația Mondială a Sănătății...

Întâlnirile spectaculoase ale preotului Mega la Moscova: fostul președinte Medvedev, filantropul...

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, difuzată la Radio Gold FM, Cozmin Gușă a făcut o sinteză a întâlnirilor inedite pe care...

Conferința Make Europe Great Again – concluziile jurnalistei Iosefina Pascal după...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea sa de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat pe larg câteva detalii și concluzii în urma participării...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img