5.8 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
5.8 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăAlte ŞtiriTucker Carlson a vrut să-l intervieveze pe Putin. El crede că America...

Tucker Carlson a vrut să-l intervieveze pe Putin. El crede că America e condusă mai mult de Barack Obama!

-

DISTRIBUIE:

Într-un interviu acordat unui jurnalist elvețian, Tucker Carlson dezvăluie informații șocante, despre care spune că le poate demonstra în întregime. 

Tucker: „Am încercat să-l intervievez pe Vladimir Putin, iar guvernul SUA m-a oprit. Deci, gândiți-vă la asta pentru un minut. Apropo, nimeni nu m-a apărat. Nu cred că a fost cineva în presa de știri care să spună: ‘Stai puțin. S-ar putea să nu-mi placă acest tip, dar are dreptul să intervieveze pe oricine dorește și avem dreptul să auzim ce spune Putin.’ Nu ai voie să auzi vocea lui Putin. De ce? Nu a susținut nimeni asta. Nu m-a întrebat nimeni. Am 54 de ani. Mi-am plătit impozitele și am respectat legea.
Sunt cetățean american. Sunt un american mult mai loial decât, să zicem, Joe Biden sau Kamala Harris, care nici măcar nu a crescut în această țară; ea a crescut în Canada. Și ei îmi spun mie ce înseamnă să fii un american loial? Nici măcar nu mă interesează. Nici măcar nu-mi pasă. Când David Frum [redactor pentru revista The Atlantic] din Canada îmi spune că sunt un american neloial, este o glumă. Este o glumă. Și nu-mi mai pasă ce cred ei. Și nu trebuie să-mi pese. Deci, nu-mi pasă. ”

Tucker: „Apropo, Joe Biden are demență și nu conduce Statele Unite. Deci, se adresează întrebarea evidentă: ‘Cine conduce America de fapt?’”

Întrebare: Cine conduce SUA de fapt?
Tucker: „Aș presupune că Barack Obama prin oamenii săi care lucrează pentru Joe Biden. Dar nu știu asta. New York Times nu s-a deranjat să raporteze despre asta, dar Joe Biden are demență. Nu este capabil să rostească o propoziție completă, cu atât mai puțin să conducă cea mai mare organizație din istoria umanității, care este guvernul SUA. Întreaga premisă este ridicolă. Are 80 de ani. Abia poate vorbi. Abia poate merge. Și va candida, din nou, pentru președinția Statelor Unite, în timp ce se desfășoară un război? Întreaga situație este atât de greșită, încât ne îndreptăm spre punctul în care nu încearcă să convingă pe nimeni. Încearcă doar să suprime și să aresteze oamenii care pun întrebări. Au arestat zeci de oameni, de opozanți politici, nu pentru comiterea infracțiunilor, ci pentru opoziția lor în ultima lună. Zeci în ultima lună.
Sistemul nostru se prăbușește în timp real. Asistăm la cum se întâmplă asta. Dacă citiți mass-media americană, este plină de povești despre Kim Kardashian și o mulțime de prostii irelevante despre persoane transgender și toate aceste lucruri. Concluzia este că președintele Statelor Unite este non compos mentis.
Cine conduce guvernul? Dacă nu puteți răspunde la această întrebare, nu vă faceți treaba în mass-media, mi se pare mie.”

Tucker: „Există această idee că, într-un fel, principala amenințare la adresa fericirii noastre este din partea oamenilor religioși. Este absurd. Principala amenințare la fericirea noastră este din partea oamenilor care cred că sunt Dumnezeu. Sunt cei mai periculoși. Dacă te crezi Dumnezeu, nu există nicio limită în ceea ce faci, pentru că ai impresia că ești arbitrul final, judecătorul final, că ești atotputernic. Este îngrozitor.

Sunt mult mai confortabil în jurul oamenilor religioși. Sunt creștin, dar nu trebuie să-mi împărtășească părerile. Așa cum am spus, m-am întâlnit de fapt cu niște oameni acum câteva zile. În mijlocul întâlnirii noastre a fost o chemare la rugăciune și toată lumea s-a ridicat și s-a pus în genunchi și s-a îndreptat spre Mecca și s-a închinat lui Allah. Acum douăzeci de ani, m-aș fi gândit, ‘Oh, Doamne, cât de amenințător!’ Acum, m-am gândit, ‘Cât de minunat. Cât de grozav!’”

-Elveția se schimbă și ea.

Carlson: „Știu, este adevărat. Dar cel puțin este frumos. Sper că Elveția rămâne exact la fel. Al doilea imperiu american se prăbușește, veți primi secretul bancar înapoi.

Apropo, secretul nu implică infracțiuni. Confidențialitatea este o condiție necesară pentru libertate. Am lacăt la dormitorul meu. Nu înseamnă că fac ceva ilegal în dormitorul meu. Nu sunt sclav; Sunt cetățean. Pot avea confidențialitate.

Întrebare: Ați avut mare succes cu interviul dvs. cu fostul președinte Donald Trump, care a fost publicat în timp ce republicanii purtau prima dezbatere pe canalul unde ați lucrat în trecut, Fox. În 2018, când dvs. și cu mine ne-am întâlnit pentru prima oară pentru un interviu, Trump era în funcție de aproape doi ani. Și mi-ați spus evaluarea dvs. că, în acea conjunctură, „Trump nu este capabil” în calitate de președinte american. Ați făcut referire la problema graniței, de exemplu. Dacă Trump reușește să se întoarcă triumfător la Casa Albă, credeți că poate fi eficient?

Carlson: „Nu. Sigur, nu știu exact. Aș face doar speculații. Cred că primul său mandat de președinte a dovedit că este destul de greu să conduci o organizație, milioane de oameni, când majoritatea sunt plătiți pentru a ți se opune, ceea ce este adevărat. Există angajați federali sindicalizați ale căror locuri de muncă depind de celălalt partid. Deci, sistemul în sine este destul de dificil pentru cineva care încearcă să reformeze sistemul.

În acest moment, însă, încearcă să-l pună pe Trump în închisoare pentru infracțiunea de a candida împotriva lui Joe Biden. Vorbesc doar în calitatea mea de alegător. Asta e tot ce trebuie să știu.
Dacă Trump ar prelua conducerea, mâine, va face CIA-ul să răspundă în fața alegătorilor? Nu, nu cred. Cred că ar construi zidul? Nu știu. Așa sper.
Știu, în schimb, că nu poți permite absolut deloc unui partid politic să folosească sistemul nostru de justiție pentru a întemnița adversarul principal al președintelui. Nu poți face asta. Este absolut nepermis.
Din perspectiva mea, despre asta este vorba. Vom permite asta sau nu? Și pur și simplu nu cred că putem.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Curtea de Conturi: SUA ar fi țepuit Armata Română cu 213...

„Un audit al Curții de Conturi a descoperit că Guvernul American a omis să livreze Ministerului Apărării Naționale produse și servicii în valoare de...

Grigore Leşe: Melodia „Aşa-i românul” este din folclorul maghiar. Explicația dată...

Artistul Grigore Leşe a spus că melodia „Aşa-i românul", cântată cu precădere la manifestările de 1 Decembrie, provine, de fapt, din folclorul maghiar, transmite...

Testul SUA pentru Marcel Ciolacu

Autor: Sorin Roșca Stănescu Premierul a bătut șaua ca să priceapă iapa. Înaintea plecării în Statele Unite, el i-a dat elegant un bobârnac peste nas...

Institutul Nézőpont: România nu este înaintea Ungariei din punct de vedere...

Potrivit datelor Eurostat, România nu a depăşit Ungaria în ceea ce priveşte creşterea economică în termeni de paritate a puterii de cumpărare în 2022...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
56,000CititoriConectați-vă
spot_img

Din categorie

spot_img