20 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
20 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăEditorialeVremea amanților / „Călugărul” Călin vrea să fie primar în Horgești, iar...

Vremea amanților / „Călugărul” Călin vrea să fie primar în Horgești, iar „amantul” său, Bălășoiu, vrea primar la Rociu

-

DISTRIBUIE:

Autor: Ion Spânu

Acum un an și jumătate toate televiziunile de știri îl aveau ca invitat pe un personaj apărut din neant, care acuza în stînga și-n dreapta homosexualitatea, inclusiv cea din biserică, uneori chiar la înalții ierarhi. Acest personaj era CRISTI CĂLIN, care se prezenta ca fiind călugăr!

Însă, victima lui cea mai mare nu a fost vreun preot, ci un politician, mai exact un parlamentar PSD: AUREL BĂLĂȘOIU. Acesta a și recunoscut relația sa cu Cristi Călin, înregistrările, atît cu acuzația „călugărului”, cît și cu senzaționala recunoaștere a deputatului, fiind prezentate la TV. Vezi aici:

La aproape doi ani de la imensul scandal mediatic, cei doi se pregătesc de campania electorală, dorind să fie primari în comunele Horgești, județul Bacău (Călin), respectiv, Rociu, județul Argeș (Bălășoiu)!

Cristi Călin candidează ca independent și și-a făcut un afiș electoral modest, pe care a imprimat una dintre fotografiile sale celebre, alături de sloganul său electoral: „Votați omul, nu partidul!

Cristi Călin ne-a transmis și datele sale personale. S-a născut la 19.09.1991 într-o familie săracă, cu 10 copii, dar a făcut eforturi uriașe pentru a termina seminarul de teologie, apoi facultatea de teologie și masterul. Este necăsătorit.

Candidatura a fost acceptată, întrunindu-se condițiile legale:

XXX

În cazul deputatului Aurel Bălășoiu, lucrurile sînt mai complicate, dar și mai spectaculoase.

După scandalul din octombrie 2022, Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, deși pînă de curînd el făcea încă parte din comisia de agricultură ca reprezentant al… PSD! Conform propriei declarații, începînd cu 1 aprilie a devenit membru… PNL, iar în 4 aprilie era deja candidat PNL la primăria Rociu, fiind lansat chiar în prezența Alinei Gorghiu, ministrul de Justiție! Vezi întreaga tărășenie aici:

Primarul actual de la PSD în comuna Rociu este chiar fiul său, Bălășoiu Victor – Mihai, cel care apărea zilnic la Antena 3 pentru a-l înjura pe George Simion în timpul protestului fermierilor!

Fotografiile cu Alina Gorghiu la lansarea candidaturii lui Bălășoiu, „amantul” călugărului Călin, vor rămîne antologice:

La fel ca și cele care acum aproape doi ani făceau deliciul presei, în care deputatul Aurel Bălășoiu, în costumul lui Adam, era în pat cu… un bărbat. Cred că fotografia a bucurat-o și pe Alina Gorghiu, din moment ce a ținut morțiș să-l lanseze personal pe amantul călugărului Călin (să reținem, însă, că Alina i-a pupat pe mulți cei din sală, dar a evitat să-l pupe pe Aurel Bălășoiu!):

P.S. Ultimele două fotografii preluate de pe site-ul „Gândul”. Mulțumim.

sursă: topsecretcraiova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Realitatea PLUS face apel la Clubul de Presă și instituțiile de...

Ținând cont de atacurile publice ale lui Cristian Popescu Piedone și ale partidului din spatele său, PUSL, prin  plângeri penale la adresa Realitatea PLUS...

Piedone a atribuit 11 contracte de 1,9 milioane lei în numai...

În 30 aprilie 2024, firma Geca Impex PM a primit de la Primăria Sectorului 5, în mai puțin de 3 ore, 11 contracte în...

Turcescu: Lupii singuratici tânjesc după o haită!

Autor: Robert Turcescu Într-o discuție cu amicul avocat Florentin Țuca la podcastul lui „Pe drept cuvânt”, vine vorba, desigur, și despre presă, libertatea de exprimare,...

PSR, Partidul Satului Românesc, primul partid ce-l susține pe independentul Cozmin...

Partidul Satului Românesc, condus de către Marian Vișu Iliescu, și-a exprimat opțiunea de a-l susține pe Cozmin Gușă la președinția României în calitate de...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img