29.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
29.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Gold FM 96,9

spot_img
AcasăJustiţieCorupția din SUA. Oamenii lui Biden din guvern au cheltuit în pandemie...

Corupția din SUA. Oamenii lui Biden din guvern au cheltuit în pandemie 3,3 miliarde $ pe mobilă!

-

DISTRIBUIE:

Pe măsură ce Congresul combate cheltuielile extra, dorim să arătăm că membrii falsifică, irosesc și ascund uneori sume masive de bani de la contribuabilii americani.

De exemplu, în 2021, la apogeul pandemiei, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au cheltuit 237.960 de dolari pe mese de picnic alimentate cu energie solară. Ne întrebăm dacă au inclus o aplicație de distanțare socială. Departamentul de Stat a cheltuit aproape 120.000 de dolari pe noi scaune de piele Ethan Allen pentru ambasada sa în Islamabad.

Federalii au cheltuit 26 milioane de dolari pentru mobilă pentru sălile lor de conferințe, deși întâlnirile lor au avut loc pe ZOOM. Cheltuielile au inclus 700.000 de dolari dați de către Securities and Exchange Commission pentru sala lor de conferințe pentru birourile regionale din New York.

Agenția de proiecte de cercetare avansată în domeniul apărării (DARPA) a cheltuit aproape 250.000 de dolari pe o „actualizare” a unei săli de conferințe cu mobilier scump, de înaltă calitate, Herman Miller. Agenția Federală de Management pentru Situații de Urgență (FEMA) a achiziționat mobilier Herman Miller pentru centrul de conferințe al sediului în valoare de 284.000 de dolari.

The Pension Benefit Guaranty Corporation a cheltuit 14,4 milioane de dolari pentru mobilă nouă pentru cei 1.000 de angajați – adică 14.400 de dolari pe angajat.

Agenția pentru Protecția Mediului și-a redus spațiul de birouri de 300.000 de metri pătrați din Philadelphia – dar și-a înnoit mobilierul. A folosit relocarea ca pe o oportunitate legală pentru a redecora, cheltuind 6,5 milioane de dolari pe mobilierul de lux atunci când s-a mutat în spațiu mai mic la Four Penn Central.
CE AM DESCOPERIT: Deși angajații federali lucrau de acasă, agențiile au continuat să achiziționeze mobilă.

Nu a existat nicio diferență semnificativă în ceea ce privește suma pe care agențiile federale au cheltuit-o colectiv pentru mobilier de birou între anii 2018 și 2022.

Iată care au fost cheltuielile agențiilor individuale:

Departamentul de transport a folosit doar 9% din spațiul său de birouri – dar a cheltuit 55 de milioane de dolari pentru mobilă.

Departamentul de agricultură a folosit doar 9% din spațiul său de birouri. A cheltuit 57 de milioane de dolari pentru mobilă.

Administrația Serviciilor Generale a atins, de asemenea, o utilizare de 9%. Și a cheltuit… 308 milioane de dolari pe mobilă.

Veterans Affairs a folosit doar 16% din spațiul său de birou, dar a cheltuit 428 de milioane de dolari pentru mobilă.

Apărarea a folosit 23% din spațiul său și a cheltuit 1,2 miliarde de dolari pentru mobilă. Dacă ar fi ocupat 100%, ar fi cheltuit 4,8 miliarde de dolari?

Justiția a folosit 35% din birourile sale, dar a cheltuit 408 milioane de dolari pe mobilă. Statul a cheltuit 302 milioane de dolari. Securitatea internă a cheltuit 156 de milioane de dolari.

CONTEXT: În iulie, un raport al Oficiului de Responsabilitate al Guvernului (GAO) a arătat că ratele de utilizare a clădirilor în sediul agenției federale erau cuprinse între 9 și 35%.

Ratele scăzute de utilizare erau atribuibile următorilor factori: un număr crescut de personal care a lucrat de la distanță, configurații învechite ale clădirilor, probleme de utilizare istorică și reticența liderilor agențiilor de a împărți spațiul cu alte agenții.

Majoritatea sediilor majore ale agențiilor federale sunt umplute pe sfert, sau chiar mai puțin, și niciunul nu are o capacitate de 50% sau mai mult, potrivit raportului.

Lucrul la distanță a crescut în cazul agențiilor federale de la începutul pandemiei. Un sondaj al rețelei federale de știri realizat în noiembrie 2022 a constatat că 60% dintre respondenții aleși din rândul angajaților federali lucrau complet de la distanță, 33% aveau o situație hibridă, iar restul lucrau de la birou.

Administrația Biden a cerut agențiilor să reducă în mod „agresiv” lucrul de acasă într-un e-mail recent trimis de șeful de personal al Casei Albe, Jeff Zients, către oficialii Cabinetului.

Republicanii din Congres au reînnoit cererile de informații din partea oficialilor agenției cu privire la politicile de lucru de la distanță.

În mai 2022, House Republicans a introdus problemele neproductive ale Stopping Home Office Work (SHOW UP) Act, care ar fi impus agențiilor să revină la nivelurile de muncă la distanță pre-pandemice.

sursă: openthebooks.substack.com

Traducere și adaptare: Oana-Medeea Groza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

ULTIMELE ŞTIRI

Novak Djokovic: “Înainte de a fi sportiv sunt creștin ortodox”

Pentru longevivul, titratul și experimentatul tenismen Novak Djokovic, viața lui personală, familială și sportivă reprezintă și o mărturisire de credință. Chiar dacă uneori manifestă...

Bogdan Comaroni despre conspirația sâmburelui care tratează cancerul, dar pe care...

Autor: Oana-Medeea Groza În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a demascat industria alimentară și Big...

Serialul ”Ficțiunea mea despre adevărul lor.” Maeștrii sinuciderilor au lucrat și...

Autor: Silviu Radu Când am început să-mi scriu cărțile, m-am gândit intens la o modalitate de a-mi descrie munca printr-o frază scurtă și puternică. Așa...

Pactul Trump – Putin. România, predată Franței!

Cum se va încheia conflictul din Ucraina, asta vrea să știe toată lumea, mai ales că Donald Trump s-a lăudat, deja, că va pune...

Urmăreşte-ne

23,188FaniÎmi place
4,892CititoriConectați-vă
67,100CititoriConectați-vă

Din categorie

spot_img